Pott Hastalığının Tedavisi

Pott Hastalığı

Pott hastalığı ya da omurga tüberkülozu eskiden çocuklarda görülen büyük bir felaketti.
Buna yakalanan çocuklardan biri indiana indianapolis’te yaşayan frederick elias andrews idi hastalık onu iki büklüm ve sakat bırakmış yürümesini engellemişti.

Ancak ellerinizin ve dizlerinin üzerinde hareket edebiliyordu.doktoru iyileşmesinin imkansız olduğunu söylemişti. andrew bu kararı kabul etmeyi reddetti. kendi duasını yarattı. bunu her gün pek çok kez tekrarlıyor ve ihtiyaç duyduğu nitelikleri zihinsel olarak ediniyordu. iyiyim, mükemmelim, güçlüyüm, sevgi doluyum, uyumluyum ve mutluyum.

Geceleri yatmadan önce yaptığı son iş, sabahları da uyanır uyanmaz yaptığı ilk iş bunu tekrarlamaktı. Başkaları için de dilekte bulunuyordu; sevgiye ve sağlığa ilişkin düşüncelerini gönderiyordu. bu zihinsel tutumun ve dileğinin karşılığını pek çok kez kat kat fazlasıyla aldı.

İnancı ve sebatı ona büyük karlar sağladı. korku, öfke, kıskançlık ve imrenme ile ilişkili düşünceler dikkatini çektiğinde, hemen karşı gücünü devreye sokarak olumlu beyanını tekrarlamaya başlıyordu.

Bilinçaltı, alıştığı düşünce biçiminin doğasına uygun olarak karşılık veriyordu. sonunda güçlü, dimdik,fiziği düzgün bir adam oldu.
Pott Hastalığı
Pott Hastalığı Nedir Tedavisi
















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın