Bilinçaltının Güçleriyle Bütün Bir İnsan Olmak

Bütün Bir İnsan Olmak

Bilinçaltının iyileştirici gücü hakkında verdiğim seminerlere gelen genç bir adamın gözünde ciddi bir sorun vardı göz doktoru ona hassas, riskli bir ameliyat geçirmesi gerektiğini söylemişti. bu genç adam, duanın bilimsel temelini öğrendikten sonra kendi kendine şöyle dedi gözlerimi yaratan bilinçaltım beni iyileştirebilir.

Her gece yatmaya gittiğinde, adeta meditasyon yapar gibi, uykuya yakın hale geçiyordu dikkatini durağanlaştırıyor ve göz doktoru üzerinde yoğunlaşıyordu. doktorun önünde olduğunu gözünde canlandırıyor, onun şöyle dediğini hayal ediyor ya da zihninde duyuyordu bir mucize oldu her gece uykuya dalmadan önce, beş dakika süreyle bunu tekrar tekrar duyuyordu.

Üç hafta sonra yine göz doktoruyla randevusu vardı. Doktor onun gözlerini muayene etti ve “Bir mucize oldu!” dedi. Ne olmuştu? Adam, göz doktorunu bilinçaltını ikna etmek ya da ona fikri iletmek için araç olarak kullanmıştı. Sonunda bilinçaltını etkilemişti. Tekrar, inanç ve umut sayesinde onu aşılamıştı bilinçaltı onun gözünü yaratmıştı.

Gözün normal, sağlıklı yapısının mükemmel kalıbını ya da projesini de içinde barındırıyordu gözü yeniden sağlıklı durumuna getirme fikriyle aşılanan bilinçaltı, hemen gözü iyileştirmek için harekete geçmişti. bu bilinçaltmızın iyileştirici gücüne dair inancınızın sizi nasıl iyi kılabileceğine bir başka örnektir.

Hatırlamaya değer fikirler : Bilinçaltınız. vucudunuzun inşaatçısıdır ve her gün yirmi dört saat iş başındadır olumsuz düşünceyle onun hayat veren yapısına müdahale edebilirsiniz.

Uyumadan önce bilinçaltınıza bir sorununuza çözüm geliştirme görevi verin size çözüm sunacaktır.
Düşüncelerinize dikkat edin. Doğru kabul edilen her düşünce bilinç korteksi tarafından bilinçaltı beyin yapısına gönderilecek ve bir gerçeklik olarak dünyanıza yansıyacaktır.

Bilinçaltınıza yeni bir proje vererek kendinizi yeniden inşa edebileceğin izi bilin. bilinçaltınızın eğilimi hep hayat yönündedir. Sizin işiniz bilinç iledir bilinçaltınızı doğru olan terimlerle besleyin,
Bilinçaltınız her zaman alışageldiğiniz düşünce kalıplarına bağlı olarak üretir

Her on bir ayda bir yeni bir beden inşa edersiniz düşüncelerinizi değiştirerek ve değişmeye devam etmelerini sağlayarak vucudunuzu değiştirin

Sağlıklı olmak normaldir hasta olmak anormaldir, içte temel uyum yasası vardır
Kıskançlık, korku, üzüntü endişe temelli düşünceler sinirlerinize ve bezlerinize hasar verme eğilimi gösterir: bu da her türden fiziksel ve zihinsel hastalığı ortaya çıkmasına neden olur.

Bilinçli olarak beyan ettiğiniz ve doğru olduğunu hissettiğiniz her şey. zihninizde, bedeninizde ve ilişkilerinizde kendini gösterecektir. İyi şeyler beyan edin ve hayatın keyfini sürün

Bilinçaltının Güçleri
Bilinçaltının Güçleriyle Bütün Bir İnsan Olmak Vatanseverr




















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın