Önemli Bir Doktor Diyabet Sorununu Nasıl Çözdü

Doktor Diyabet Sorununu Nasıl Çözdü

1920’lerde, Kanadalı başarılı doktor ve araştırmacı Dr. Frcdcrick Banting, dikkatini diyabetin etkileri üzerinde yoğunlaştırdı o zamanlar tıp bilimi bu hastalığın tedavisi konusunda etkin bir yöntem geliştirememişti. Dr. Banting zamanının büyük bir bölümünü bu konudaki uluslar arası literatür üzerinde çalışarak ve deneyler yaparak geçiriyordu.

Ama sonunda hep çıkmaz bir yola girdiğini görüyordu bir gece, boşa giden çabalarla geçen uzun bir günün sonunda yorgun düşerek uyuyakaldı uyurken, bilinçaltı ona köpeklerin dejenene pankreatik kanalından tortuyu çekmesi için talimat verdi.

Bu ilham onu insülini keşfetmeye götürdü insülin o zamandan beri milyonlarca insanın hayatını kurtardı. Dr. Banting’in bir süre bilinçli bir biçimde bu sorunun üzerinde durduğunu, bir çözüm ve çıkış yolu aradığını görebilirsiniz bilinçaltı da buna göre karşılık verdi her zaman bir gecede cevap alamazsınız bunun için bir süre beklemeniz gerekebilir.

Cesaretiniz kırılmasın sanki bunu daha önce hiç yapmamışsınız gibi, her gece uyumadan önce sorunu bilinçaltınıza devretmeye devam edin eğer bir sonuca yaramıyorsanız, belki de bilinçaltınıza aktardığınız bu sorunun uzun sürede çözülebilecek önemli bir problem olduğunu düşünüyorsunuzdur. Bu şaşırtıcı olmaz genellikle sorunlarımızın zor olduğuna inanma eğilimi gösteririz.

Kolay olsalardı, sorun olmazlardı zaten.ancak bu bir hatadır. bilinçaltınız zamandan ve mekandan bağımsızdır cevabı bulduğunuzu düşünerek uykuya dalın bu cevabı bulmak için beklemek zorunda kalacağınızı varsaymayın sonuca dair inancınız tam olsun.

Şimdi bu yazıyı okurken, sizin için mükemmel bir cevap ve çözüm olduğuna inanın arzunuzun gerçekleştiğini öngörmenin keyif ve huzurunu yaşayın zihninizdeki herhangi bir zihinsel resim, umduklannızın özü, göremediklerinizin kanıtıdır.

Eski parşömenler, tapınaklar, fosiller ve diğer bulgular üzerinde çalışan bilim adamları, geçmişin görüntülerini yeniden canlı hale getirebilirler bilinçaltları onlara yardım eder.
Diyabet Sorununu Nasıl Çözdü
Önemli Bir Doktor Diyabet Sorununu Nasıl Çözdü




















Bilinçaltınız Size Nasıl Bir Yol Gösterebilir Okumak İçin Tıkla
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın