Nikola Tesla İcatlarını Nasıl Gerçekleştirdi

Nikola Tesla İcatlarını Nasıl Gerçekleşmiş

Nikola Tesla, elektrik alanında önemli isimlerden biriydi bilim müzelerinde sergilenen ve çocuklar tarafından çok sevilen tesla bobini, icatlarından sadece biriydi. bu, şarj edilmiş metal bir küreydi. Statik elektrik yüzünden, bu küreye dokunan kişinin saçları diken diken oluyordu.

Tesla aynı zamanda elektrik yayımı kavramı konusunda da deneyler yapmıştı bu konudaki fikirleri hâlâ devrim kabul edilmektedir. Tesla, bilinçaltının gücünün sıkı kullanıcılarından biriydi ne zaman yeni bir icat ya da yeni bir araştırma konusunda bir fikri olsa bunu hayalinde oluşturuyor sonra bilinçaltına iletiyordu.

Bilinçaltının bunu yeniden yapılandıracağını ve somut hale gelmesi için bilince gerekli bütün unsurları sunacağını biliyordu her olası gelişmeyi düşünüp tasarladığı için, kusurları düzelterek zaman kaybetmiyordu.

Kendisiyle birlikte çalışan teknisyenlere, zihnindeki mükemmel nihai ürünün tüm ayrıntılarını verebiliyordu bir röportajında şöyle demişti geliştirdiğim alet mutlaka tam hayal ettiğim gibi çalışıyor yirmi yıldır bunun tek bir istisnası olmadı

Nikola Tesla İcatları
Nikola Tesla İcatlarını Nasıl Gerçekleştirdi Müzik Dünyası






Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın