Bilim Adamları Bilinçaltını Nasıl Kullanır

Bilim Adamları Bilinçaltlarını Nasıl Kullanır

Bilinçaltınızın Sınırsız Zekasının bilincinize her zaman doğrudan bir tepki verdiğinde şahsen emin olana kadar bilimsel olarak deney yapın tarihteki birçok yaratıcı bilim adamı, bilinçaltının gerçek önemini fark etmiştir.

Edison, Marconi, Einstein ve diğerleri, en büyük başarılarını gerçekleştirirken kendilerine bir kavrayış, bilgi ve yetenek kazandırması için bilinçaltını kullanmışlardır. bilinçaltının gücünü harekete geçirme yeteneği, büyük bilim adamlarının ve araştırmacıların başarısını belirleyen en önemli faktörlerden biridir

Bunun en ilgi çekici örneklerinden birini, ünlü kimyacı Friedrich von Stradonitz’in hayatında görebiliriz. kendisi, uzun süredir benzin adı verilen hidrokarbonun kimyasal yapısını anlamaya çalışıyordu. Bu, altı karbon atomuyla altı hidrojen atomunu içeren bir bileşendi. Stradonitz’in kafası sürekli bu problemle meşguldü.

Çabaları onu hiçbir yere götürmüyordu. bu bilmeceyi çözemeyen ve bitkin düşen Stradonitz, meseleyi tamamen bilinçaltına devretti. çok geçmeden, tam londra’da otobüse binmek üzereyken, bilinçaltı bilincinde ani bir şimşek çakmasını sağladı.

Stradonitz zihninde kendi kuyruğunu ısıran ve fırıldak gibi dönen bir yılan canlandırdı bilinçaltından gelen bu mesaj, ona araştırmasını başka bir yöne yönlendirilmesi için ilham verdi kısa bir süre sonra, uzun süredir aradığı cevabı buldu atomların çember biçimindeki düzeni benzin halkası olarak biliniyordu.

Bilim Adamları
Bilim Adamları Bilinçaltını Nasıl Kullanır




Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın