İstediğiniz Sonuçları Elde Etmenin Yolları

İstediğiniz Sonuçları Elde Etmenin Yolu

Etki düşünceniz tepki ise bilinçaltınızın verdiği karşılıktır bütün dilekleriniz gerçekleşecek diye bir kural yoktur. Herkes bunu bilir. Şüpheci kişiler, bunu duaların işe yaramadığına dair bir kanıt olarak yorumlarlar. Ancak göz ardı ettikleri bir nokta vardır:

Dileklerinizin karşılık bulması için bilimsel temeli net bir biçimde anlaşılarak etkin kullanılması gerekir. Ancak bundan sonra belirli bir isteğin neden etkin olmadığını anlayabilir ve onu daha etkin kılmak için pratik bir yöntem bulabiliriz. Peki dileklerinizin istediğiniz gibi karşılık bulmadığını fark ederseniz? Ne olur o zaman? Böyle bir başarısızlığım temel nedenlerini anlamalısınız.

Bu nedenler güven eksikliği ve çok fazla çabadır. Birçok kişi, bilinçaltının işleyişini tam olarak anlayamaz ve dileklerinin gerçekleşmesine mani olur. Zihninizin nasıl çalıştığını bildiğinizde, büyük ölçüde güven kazanırsınız. Unutmayın, bilinçaltınız ne zaman bir fikri kabul etse, hemen bunu uygulamaya başlar. Bunun için bütün önemli kaynaklarını kullanır.

Derin zihninizin bütün zihinsel ve spiritüel yasalarını harekete geçirir. Bu yasa iyi fikirler için geçerlidir, ancak kötü fikirler için de geçerlidir. Sonuç olarak, eğer bilinçaltınızı olumsuz biçimde kullanırsanız, bu soruna, başarısızlığa ve karışıklığa neden olur. Yapıcı biçimde kullanırsanız. Kılavuzluk, özgürlük ve zihinsel huzur getirecektir.

Düşünceleriniz olumlu, yapıcı ve sevgi dolu olduğunda, doğru cevabı almanız kaçınılmazdır.bu nedenle başarısızlığın üstesinden gelmek için yapmanız gereken tek şeyi bilinçaltınızın fikrinizi ya da isteğinizi kabul etmesini sağlamaktır siz bunun gerçekliğini kabul edin zihninizin yasası gerisini halledecektir isteğinizi inanç ve güvenle devredin bilinçaltınız bu görevi devralacak ve size cevap verecektir.

Ne zaman bilinçaltınızı sizin için bir şey yapmaya zorlamak isteseniz, başarısız olursunuz. İstediğiniz sonuçlar yaklaşmak yerine uzaklaşır. Bilinçaltınız zihinsel bir zorlamaya tepki vermez. İnancınıza ya da bilincinizin kabulüne tepki verir. Sonuç elde etme konusundaki başarısızlığınız şu ifadelerden de kaynaklanabilir
1: Her şey kötüye gidiyor.
2: Asla karşılık alamayacağım
3: Çıkış yolu göremiyorum
4: Durum umutsuz
5: Ne yapacağımı bilmiyorum
6: Karma karışık oldum
Bu tür ifadeleri kullandığınızda, bilinçaltınız size karşılık vermez ve sizinle işbirliği yapmaz sürekli yerinde sayan bir asker gibi, ne ileri ne de geri gidersiniz.
Başka bir deyişle, hiçbir yere gidemezsiniz. Bir taksiye bindiğinizi ve taksiye bir sürü farklı yön söylediğinizi düşünün.

Kafası karmakarışık olurdu herhalde. Sizi hiçbir yere götürmek istemeyebilirdi. talimatlarmıza uymaya çalışsa da, bunu yapamayabilirdi. Sonunda kendinizi hiç kimsenin aklına gelmeyen bir yerde bulabilirdiniz. Bilinçaltınızın müthiş güçleriyle çalışırken de aynı şey geçerlidir.

Kafanızda net bir fikir olmalı. bir çıkış yolu olduğuna, hastalıkla ilgili bir çözüm bulunduğuna inanmalısınız. yalnızca bilinçaltımızdaki sınırsız zeka cevabı bilir. bilincinizde net karara vardığınızda, aklınızı başınız toplarsınız ve neye inanırsanız, onu yaşarsınız.

Sonuçları Elde Etmenin Yolları
İstediğiniz Sonuçları Elde Etmenin Yolları Vatanseverr















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın