Bilinçaltının Gücü Rahatlık İşi Çözer

Rahatlık İşi Çözer

Çok soğuk bir havada kalorifer ocağı bozulan ev sahibi tamirci çağırmıştı. tamirci hemen geldi. yarım saat içinde ocak yeniden çalışıyordu. tamirci ev sahibine 200 dolarlık bir fatura çıkardı.
Ne diye bağırdı ev sahibi öfkeyle. “Ne kadar uğraştın ki! tek yaptığın küçük bir parçayı değiştirmek oldu beş dolardan fazla etmeyecek bir alet için ne hakla benden, 200 dolar istersin?

Tamirci omuz silkti ben parça için sadece iki dolar istedim fiyatı bu kadardı ev sahibi elindeki faturayı salladı iki dolar mı diye bağırdı burada 200 dolar yazıyor doğru dedi tamirci neyin bozuk olduğunu ve bunun .nasıl onarılacağını bilmenin değeri 198 dolar.

Bilinçaltınız usta, her şeyi bilen bir tamircidir. vücudunuzdaki her organın nasıl çalıştığını ve nasıl iyileştirileceğini bilir. sağlık komutu verirseniz, bilinçaltınız bunu yerine getirecektir burada anahtar gevşemedir rahatlık işi çözer ayrıntılara ve sıkıntılara saplanıp kalmayın.

Sonucun ne olacağını bilin. İster sağlıkla, ister parayla, ister ilişkilerle ilgili olsun, sorunun çözümünün mutluluğunu hissedin. Ciddi bir hastalıktan kurtulduktan sonra ne hissettiğinizi hatırlayın hislerinizin, bilinçaltının faaliyetinin mihenk taşı olduğunu unutmayın.

Yeni fikrinizin sonuçlandığını hissetmeli, bunu gelecekte hayata geçecek değil, şu anda hayata geçmekte olan bir şey gibi görmelisiniz.

Tamirci Hikayesi
Bilinçaltının Gücü Rahatlık İşi Çözer




















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın