İş Hayatında Bilinçaltını Kullanmak

İş Hayatında Bilinçaltını Kullanma

Birkaç yıl önce, iş hayatından yöneticilere bilinçaltının ve hayal kurmanın güçleri hakkında bir seminer verdim. Ünlü alman şair Goethe’nin zorluk ve sıkıntılarla karşılaştığında hayal gücünü nasıl bilgece kullandığını anlattım biyografisini yazan kişilere göre

Goethe, zamanının önemli bir bölümünü sessizce hayali konuşmalar yaparak geçiriyordu. Arkadaşlarından birinin karşısında oturduğunu ve kendisine karşılık verdiğini hayal ediyordu başka bir deyişle, eğer kafasında sorunlar varsa, arkadaşı ona her zamanki mimikleri ve ses tonları eşliğinde doğru ve uygun cevapları veriyordu.

Goethe bu hayali manzarayı olabildiğince gerçek ve canlı yaşıyordu bu seminere katılanlardan biri genç bir borsacıydı kendisi Goethe’nin bu tekniğini benimsedi onu tanıyan ve akıllıca ve sağlam yönlendirmeleri için tebrik eden multi-milyoner bir yatırımcıyla hayali konuşmalar yapmaya başladı.

Bunu psikolojik olarak zihninde bir inanç haline getirene dek hayali konuşmaları tekrarlamaya devam etti borsacının iç konuşmaları ve kontrollü hayal gücü, onun amacına uygun ve müşterileri için akıllıca yatırımlar yapmasını sağladı.

Genç kadının hayattaki en büyük amacı, müşterilerine para kazandırmak ve onların kendi akıllıca danışmanlığı sayesinde büyük maddi kazançlar elde ettiklerini görmekti.

Hala bilinçaltının gücünü işinde kullanıyor ve alanında büyük başarı elde ediyor geçenlerde ünlü bir finans dergisi onunla röportaj yaptı

İş Adamların Bilinçaltını Kullanması
İş Hayatında Bilinçaltını Kullanmak






















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın