İhtiyacınız Olan Parayı Nasıl Kendinize Çekersiniz

Parayı Nasıl Kendinize Çekersiniz 

Yıllar önce avustralya’da en büyük hayalinin doktor olmak olduğunu söyleyen genç bir adamla tanıştım fen dersleri alıyordu ve çok başarılıydı; ama tıp fakültesinde okuyacak parası yoktu. annesiyle babası ölmüştü.

Geçimini sağlamak için yerel hastanede doktorların muayenehanelerini temizliyordu ona, toprağa ekilen bir tohumun büyümek için ihtiyaç duyduğu her şeyi kendisine çektiğini anlattım yapması gereken tek şey tohumdan ders almak ve gerekli fikri bilinçaltına eklerdi.

Genç adam her gece uyumadan önce, gözünde üzerinde kocaman harflerle kendi adının yazılı olduğu tıp diplomasını gözünde canlandırdı diplomanın ayrıntılarını kafasında yaratmakta hiç zorlanmıyordu işi gereği doktorların muayenehanelerinin duvarlarında asılı olan çerçeveli diplomaların tozunu alıyordu ve bu arada hepsini dikkatle inceliyordu.

Dört ay boyunca her gece bu gözünde canlandırma tekniğini uyguladı sonra muayenesini temizlediği doktorlardan biri ona doktor asistanı olmak

İsteyip istemeyeceğini sordu onun çeşitli tıbbi beceriler edinmek üzere göreceği eğitimin masraflarını karşılayacak

Sonra da asistanı olarak iş verecekti genç adamın başarısından ve kararlılığından öylesine etkilendi ki daha sonra onun tıp fakültesine gitmesine de yardımcı oldu.

Bu genç adam Kanada, Montreal’de önemli bir doktor olarak göreve başladı genç adam, çekim yasasını öğrendiği için başarılı oldu.

Bilinçaltını doğru şekilde nasıl kullanacağını öğrendi bu, eski bir deyişi hatırlatıyordu Sonu açıkça görürsen, bu sonu gerçek kılmak için gerekli unsurları yerine getirirsin bu vakada son, doktor olmaktı.

Genç adam doktor olduğunu hayal edebiliyor, görebiliyor, bunun gerçekliğini hissedebiliyordu bu fikirle yaşıyordu bunu ayakta tutuyor, besliyor ve seviyordu sonunda, gözünde canlandırma tekniği sayesinde, fikir bilinçaltının derinliklerine işledi ikna haline geldi bu ikna ona rüyasının gerçek olması için ihtiyaç duyduğu her şeyi getirdi.
Parayı Nasıl Kendinize Çekersiniz
Parayı Kendinize Nasıl Çekersiniz 




















Neden Bazı İnsanlar Zam Alamaz Okumak İçin Tıkla
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın