Gerçek Başarının Ölçüsü

Gerçek Başarının Ölçüleri

Bu noktada şöyle düşünüyor olabilirsiniz peki hakkında bir program izlediğim o adama ne demeli? yaptığı şaibeli işler sonucunda yüz milyonlarca dolar kazanmış. Görüldüğü gibi büyük bir başarı elde etmiş insanlığa hizmet etmek gibi bir derdinin olduğunu da hiç sanmıyorum.

Bu tür durumlar çok sık görülür, ama bunların içyüzünü anlama konusunda dikkatli olmamız gerekir. Bir insan bir süre başarılı görünebilir ama üçkağıtla, haksız yollardan kazanılan para kanat takıp uçar gider. Gitmese bile, başkalarından çaldığımızda kendimizden çalmış oluruz.

Davranışımızın ortaya çıkmasına neden olan yoksunluk ve sınırlama hissi, vücudumuzda, ev hayatımızda ve başkalarıyla ilişkilerimizde de kendini başka şekillerde gösterir. Ne düşünüp hissedersek onu yaratırız. İnandığımız şeyi yaratırız. Bir insan üçkağıtçılık yaparsa servet yaratsa da, başarılı sayılmaz. Zihinsel huzur olmadan başarı olmaz.

Geceleri iyi uyuyamayan, hasta olan ve suçluluk duygusu yaşayan bir insanın serveti ne işe yarar ki? Bir keresinde Londra’da tanıştığım profesyonel suçlu bana yaşadıkları hakkında bir şey anlattı. Londra dışında lüks bir evde ve Fransa’daki yazlığında lüks içinde yaşamasını sağlayan büyük bir serveti vardı. Lüks içinde yaşıyordu ama huzurlu değildi.

Scotland Yard tarafından tutuklanmaktan çok korkuyordu. Bu sürekli korku ve derinlere yerleşmiş olan suçluluk duygusu onun birtakım iç rahatsızlıklar yaşamasına neden oluyordu. Yanlış yaptığım biliyordu. Büyük suçluluk duygusu, her türlü sorunu onun üzerine çekiyordu. Daha sonra onun polise teslim olduğunu ve mahkum edildiğini öğrendim.

Hapisten çıktıktan sonra psikolojik ve manevi destek aldı ve çok değişti. İşe başladı; dürüst, yasalara uyan bir vatandaş haline geldi. ne yapmak istediğini buldu ve mutlu oldu.başarılı bir insan işini sever ve kendini tam olarak ifade eder başarı, yalnızca kazanılan para miktarına bağlı değildir başarılı insan, büyük bir psikolojik ve manevi anlayışa sahip olan kişidir.

Günümüzün başarılı liderlerinin birçoğu, başarılarını bilinçaltını doğru kullanmaya borçludur. Bu kişiler, bir projeyi tamamlanmış gibi görme yeteneğine sahiptirler dileklerinin gerçekleştiğini görüp hissedebildiklerinden, bilinçaltları bunların gerçekleşmesini sağlar bir amacı net bir biçimde hayal edebilirseniz, bilinçaltınızın mucizeler yaratan gücü sayesinde, ihtiyaç duyduğunuz her şeye hiç beklemediğiniz bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Gerçek Başarıya Giden Üç Adım 

Düşünürken, bilinçaltınızın yaratıcı güçlerinin büyük etkisini asla unutmamalısınız bu, bir başarı planının bütün adımlarının arkasındaki enerjidir düşünceniz yaratıcıdır duyguyla birleşen düşünce, öznel bir inanca dönüşür. İçinizde, bütün arzularınızı hayata geçirmenizi sağlayacak büyük bir güce sahip olduğunuzu anladığınızda, hem güvene hem de huzura kavuşursunuz hareket alanınız ne olursa olsun, bilinçaltınızın yasalarını öğrenmelisiniz.

Zihninizin güçlerini nasıl kullanacağınızı öğrendiğinizde, kendinizi tam olarak ifade etmeye başladığınızda ve yeteneklerinizi başkalarına aktardığınızda, gerçek başarıya giden yolu bulmuşsunuz demektir. eğer doğru yolda ilerler ve ilahi desteği alırsanız, kim size karşı olabilir böyle bir anlayışa sahip olmanız halinde dünyada ve cennette hiçbir güç sizi başarılı olmaktan alıkoyamaz

Gerçek Başarı
Gerçek Başarının Ölçüsü Vatanseverr




















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın