Bilinçaltı Yaşamı Odak Alır

Bilinçaltı Ve Yaşam

Hazine sandığı içinizdedir. Yürekten arzuladığınız şeylerin karşılığını almak için kendi içinize bakın. Zihinsel yaşamın yüzde doksanından fazlası bilinçaltıdır. Eğer bu mucizevi gücü kullanmazsanız, kendinizi çok dar sınırlar içinde yaşamaya mahkum edersiniz. Bilinçaltı süreçleriniz her zaman hayata yöneliktir ve yapıcıdır.

Bilinçaltınız vücudunuzu yapar ve onun bütün hayati fonksiyonlarını sürdürür. Her gün yirmi dört saat işbaşındadır ve hiç uyumaz. Her zaman size yardımcı olmaya ve siz tehlikelerden korumaya çalışmaktadır. Bilinçaltınız daima sınırsız hayat ve sınırsız bilgelikle temas halindedir; dürtüleri ve fikirleri hep hayata yöneliktir.

Daha iyi ve güzel bir yaşam için bütün büyük amaçlar, ilhamlar ve vizyonlar bilinçaltmdan doğar. En derin inançlarınız mantıklı olarak tartışamadıklarmızdır; çünkü bunların kaynağı bilinciniz değil, bilinçaltınızdır.

Bilinçaltınız sizinle önseziler, dürtüler, sezgiler, tutkular ve fikirler aracılığıyla konuşur. Size her zaman yükselmenizi, sının aşmanızı, gelişmenizi, ilerlemenizi, macera yaşamanızı ve yol kat etmenizi söyler. Sevme dürtüsü, başkalarının hayatını kurtarma isteği, bilinçaltının derinliklerinden gelir. örneğin 18 Nisan 1906 tarihindeki büyük San Francisco depremi ve yangınında, uzun süredir yatağa mahkum olan özürlü ve yatalak kişiler ayağa kalktılar ve büyük bir cesaret ve dayanıklılık örneği sergilediler.

İçlerinde diğer insanları ne pahasına olursa olsun kurtarmak için duydukları güçlü ve yoğun bir istek vardı; bilinçaltları da buna karşılık verdi. Büyük ressamlar, müzisyenler, şairler, konuşmacılar ve yazarlar bilinçaltının güçlerini ayarlayıp kullanırlar ve canlanıp ilham alırlar.

Robert Louis Stevenson, uyumadan önce bilinçaltını kendisi uyurken onun için öyküler yazmakla görevlendirirdi. Ne zaman banka hesabındaki para azalmaya başlasa, bilinçaltında kendisine güzel, iyi satacak, heyecanlı bir hikaye vermesini isterdi.

Stevenson, derin zihninin zekasının ona öyküyü parça parça, adeta bir dizi gibi sunduğunu söylüyordu. Bu, bilinçaltınızın size nasıl bilinciniz hiç bilmediği önemli ve bilge sözleri söyleyebileceğini göstermektedir.

Mark Twain sık sık bütün dünyaya hayatında hiç çalışmadığını duyururdu. Mizah yeteneği ve yazdığı harika eserler, bilinçaltının tükenmek bilmeyen kaynağını kullanma yeteneğinin sonucuydu.
Bilinçaltı Yaşam
Bilinçaltı Yaşamı Odak Alır



















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın