Mutlak Teknik Modern Ultrason Terapiye Benzer

Modern Ultrason Terapiye Benzer 

Dünyada pek çok kişi bu tedavi şeklini uygulamakta ve harika sonuçlar almaktadır mutlak yöntemi uygulayan kişi, hastanın adını belirtir sonra sessizce Tanrı’yı, onun niteliklerini, sıfatlarını düşünür. Örneğin Yaratan kusursuzdur, sınırsız sevgidir, sınırsız zekadır, çok güçlüdür,

Sınırsız bilgeliktir, mutlak uyumdur, tarifsiz güzelliktir bunları sessizce düşünürken, bilinci yeni bir spiritüel boyuta yükselir kişinin zihninde ve bedeninde kendisinin aksi olan her şeyi yok eden,

Tanrı'nın sınırsız sevgi okyanusunu hisseder onun bütün gücünün ve sevgisinin şimdi hastanın üzerinde yoğunlaştığını hisseder sınırsız hayat ve sevgi okyanusunun varlığında, rahatsız edici ve kötü her şey etkisiz hale getirilmektedir.duanın mutlak yöntemi, ultrason terapideki son gelişmelerle karşılaştırılabilir.

Geçenlerde bunları bana Los Angeles’ta tanınmış bir doktor açıkladı bu doktorun çalışırken kullandığı aletler son derece yüksek frekanslarda güçlü ses dalgalan yaratıyormuş bunlar bedenin anormal dokuların bulunduğu bölümleri üzerinde yoğunlaştırıldığında, etkilenen hücreler ultrasona tepki veriyormuş.

Biz de Tanrı’nın niteliklerini ve sıfatlarını düşünerek bilincimizde yükseldiğimiz noktada, uyum, sağlık ve huzurla ilişkili spiritüel dalgalar ortaya çıkarırız. Bu dalgaların üzerinde yoğunlaştığı kişiler bunlara tepki verirler. Bu teknik sayesinde pek çok iyileşme kaydedilmiştir.

Komut Tekniği Güç, arkasındaki inanca ya da duyguya bağlıdır dünyayı döndüren gücün bizim lehimize hareket ettiğini ve bizi desteklediğini fark edersek, güvenimiz ve inancımız artar güce güce katmaya çalışmazsınız hiçbir zihinsel zorlama, baskı, mücadele olmamalıdır

Genç bir kadın, kendisini sürekli arayan ve randevu koparmak için baskı yapan bir adam üzerinde komut yöntemini uygulamıştı. Adamdan bir türlü kurtulamıyordu. Sonunda onun işyerine de gelmeye başladığını görünce, bir an önce kesin bir şey yapması gerektiğini anlamıştı.

Günde birkaç kez, sükunete bürünüyor ve şunları tekrarlıyordu: J..R..yi Tanrı’ya havale ettim. O hep olması gereken yerde. Ben özgürüm, o da özgür. Şimdi sözlerimin sınırsız zihne ulaşmasını ve hayatını geçmesini istiyorum.

Kadın, adamın hayatından çıktığını söylüyor. O zamandan beri kendisini görmemiş.sanki yer yarıldı içine girdi diyor.

Mutlak Teknik Modern Ultrason
Mutlak Teknik Modern Ultrason Terapiye Benzer 



















Bilinçaltı Yaşamı Odak Alır
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın