Arzuların Hayal Gücüyle Çatışması Nasıl Önlenir

Arzuların Hayal Gücüyle Çatışması

Zihinsel güç ya da irade gücü kullanmak karşıtlığın olacağını varsaymaktır ancak karşıtlığı hayal etme eylemi karşıtlığı yaratır.eğer dikkatinizi arzunuza kavuşmanızı önleyen engeller üzerinde yoğunlaştırırsanız bu arzuya kavuşmanızı sağlayacak unsurlar üzerinde yoğunlaşması mümkün olmaz herhangi bir fikir, arzu ya da zihinsel imge konusunda bilinç ve bilinçaltınız uyum içinde ya da anlaşma halinde olmalıdır.

Zihninizin farklı bölümleri arasında çatışma kalmadığında, dileklerinizin karşılaştığını görürsünüz. Siz ve arzularınız, düşünceniz ve duygunuz, fikriniz ve duygunuz, arzunuz ve hayal gücünüz arasında da anlaşma olmalıdır bütün çabayı minimuma indiren uyku haline geçerek, arzularınızla hayal gücünüz arasındaki bütün çatışmalardan kaçınabilirsiniz.

Uyku halindeyken, bilinç büyük ölçüde geri çekilir bilinçaltımızı aşılamak için en uygun zaman, uykudan hemen öncedir bunun nedeni bilinçaltının en üst düzeyde performansını uykudan hemen önce ve uyandıktan hemen sonra gerçekleştirmesidir bu aşamada, arzularınızı etkisiz hale getiren ve bilinçaltı tarafından kabulünü engelleyen olumsuz düşünce ve imgeler kendini göstermemektedir.

Yerine gelen arzunun gerçekliğini hayal ettiğinizde ve başarının heyecanını hissettiğinizde, bilinçaltınız arzunuzun hayata geçmesini sağlar pek çok kişi ikilemlerini ve sorunlarını, kontrollü, yönlendirilmiş ve disiplinli hayal gücü sayesinde çözer.

Doğru olduğunu hayal ettikleri ve hissettikleri her şeyin hayata geçeceğini, geçmek zorunda olduğunu bilirler.shara g. adındaki genç kadın bana geldiğinde umutsuzluğun eşiğindeydi sürekli ertelenen ve sonu görünmeyen, uzun, karmaşık bir davayla uğraşıyordu.

En büyük arzusu, bu davanın uyum içinde bir çözüme kavuşmasıydı ancak zihni başarısızlık, kayıp, iflas, yoksulluk imgeleriyle doluydu sonuç tam coue’nin tahmin ettiği gibi oldu shara’nın hayal gücü arzusuna üstün geliyor ve dava uzuyor da uzuyordu.

Benim önerim üzerine shara her gece yatmadan önce uyku haline geçti ve sorun için en iyi olası sonu hayal etmeye başladı elinden geldiğince iyiyi düşünüyordu zihnindeki imgenin yüreğinin arzusuyla uyuşması gerektiğini biliyordu.

Yavaş yavaş uykuya geçerken, davanın halledilmesinin ardından avukatla yapacağı olası görüşmeyi hayal ediyordu sonuç hakkında ona sorular sorduğunu ve onun açıklamalarını dinlediğini duyuyordu. Avukat tekrar tekrar aynı şeyi söylüyordu. dava mahkeme dışında halloldu.mükemmel, son derece uyumlu bir çözüm yolu bulundu.”

Gün boyunca, korku dolu düşünceler aklına geldiğinde shara zihninde avukatla yapacağı görüşmeyi sözleri ve mimikleriyle canlandırıyordu avukatın gülümsemesini, davranışlarını, sesinin tonunu, kullandığı belirli sözcükleri hayal ediyordu.

Bunu öyle sık ve öyle büyük bir inançla yapıyordu ki, korkuları daha bunlar zihninde toplanma girişiminde bulunmadan yenmeye başladı birkaç hafta sonra, avukat onu aradı sharanın hayal ettiği ve doğru olduğunu hissettiği şeyi doğruladı dava hallolmuş ve shara’nın uyumlu kabul edebileceği bir çözüm bulunmuştu.

Arzuların Hayal Gücü
Arzuların Hayal Gücüyle Çatışması




















Yazının Devamını Okumak İçin Tıkla
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın