Bilinçaltının Gücünü Zenginlik İçin Nasıl Kullanırsınız

Bilinçaltının Gücünü Zenginlik İçin Kullanmak

Zenginlik, bilinçaltının iknasıdır zihninizde zenginlik fikrini oluşturun maddi zorluklar yaşıyorsanız, iki yakanızı bir araya getirmeye çalışıyorsanız, bu, bilinçaltınızı her zaman bol paranız olacağı, bir kısmını biriktireceğiniz konusunda ikna etmediğiniz anlamına gelir haftada birkaç saat çalışıp çok para kazanan insanlar tanıyorsunuzdur.

Bu kişiler köle gibi, kendilerini paralayarak çalışmazlar. Sadece alın teriyle, çok çalışarak zengin olunabileceği hikayesine inanmayın öyle değildir; en iyisi zahmetsiz yaşanan hayattır sevdiğiniz şeyi yapın bunu keyfi ve heyecanı için yapın. Los Angeles’ta bol sıfırlı maaş alan bir yönetici tanıyorum.

Geçen yıl, dokuz aylık bir gemi seyahatine çıktı ve dünyayı gezdi, bir sürü güzel yer gördü bana bilinçaltını bu kadar paraya değeceği konusunda ikna etmeyi başardığını söyledi.

Şirketinde işi ondan daha iyi bildikleri ve belki de daha iyi yöneticilik yapabilecekleri halde, onun onda biri kadar maaş alan insanlar vardı ancak bu kişilerin hırsları ve yaratıcı fikirleri yoktu.
Bilinçaltının mucizeleriyle ilgilenmiyorlardı.

Zenginlik Zihindedir

Zenginlik, bilinçaltının birey tarafından ikna edilmesinden başka bir şey değildir. “Ben milyonerim. Ben milyonerim...” diyerek milyoner olamazsınız. Zihninizde zenginlik ve bolluk fikrini oluşturarak, zenginlik bilincine varabilirsiniz.

GÖRÜNMEYEN DESTEK UNSURLARI Birçok kişinin en büyük sorunu, görünmeyen destek unsurlarının olmamasıdır. İşleri kötü gittiğinde, borsa düştüğünde ya da yatırımda kayba uğradıklarında, çaresiz görünürler.

Bu güvensizliğin nedeni, bilinçaltını nasıl kullanacaklarını bilmemeleridir içlerindeki tükenmek bilmeyen depodan haberleri yoktur yoksulluğa yatkın bir zihni olan kişi kendini yoksulluk koşullarında bulur.

Zihni zenginlik fikirleriyle dolu bir başkası ise etrafının ihtiyaç duyduğu her şeyle kuşatıldığını görür. Hiç kimsenin kaderinde yoksul bir hayat yoktur zenginliğe, ihtiyaç duyduğunuz her şeye, fazlasını biriktirebileceğiniz kadar paraya sahip olabilirsiniz sözcükleriniz, zihninizi yanlış fikirlerden arındıracak ve doğru fikirleri yerlerine oturtacak güce sahiptir.

Bilinçaltının Gücünü Zenginlik
Bilinçaltının Gücünü Zenginlik




















Zenginlik Bilinci Oluşturmak İçin İdeal Yöntem

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın