Zihinsel Tedavide Pratik Teknikler

Zihinsel Tedavi Ve Pratik Teknikler

Hayatın yasası, inanç yasasıdır. İnanç, zihninizdeki düşüncedir. size zarar verecek ya da sizi incitecek şeylere inanmayın bilinçaltınızın sizi iyileştirme, güçlendirme, zenginleştirme ve size ilham verme gücüne inanın.

İnanmanız halinde bunlar gerçekleşir bir mühendis bina ya da köprü yaparken veya uzay gemisi tasarlarken, soruna bilinen, tanıdık bir teknikle ya da denenmiş beceri ve yöntemlerle yaklaşır.
bu teknik, beceri ve yöntemlerin öğrenilmesi gerekir. aynı şekilde, hayatınızı yönetmeniz, kontrol etmeniz ve yönlendirmeniz için de bilinen teknik, beceri ve yöntemler vardır.

Bu yöntem ve teknikler çok önemlidir. mühendisler, golden gate köprüsünü yaparken, önce matematiksel prensipleri ve özellikleri anlamak zorundaydılar. sonra zihinlerinde körfezdeki ideal köprünün görüntüsünü canlandırdılar. üçüncü adım, prensiplere uygun, denenmiş ve kanıtlanmış yöntemler, uygulamaktı.

Bu üç adım tamamlandıktan sonra, köprü şekillenip oluştu ve üzerinden nesiller boyu sürücüler geçmeye başladı.dileğinizin gerçekleşmesini istiyorsanız, işe uygun teknik ve yöntemlerle başlamalısmız. bu da bilimsel yolla mümkündür. hiçbir şey tesadüfen olmaz. bu, düzen ve yasaların dünyasıdır bu bölümde manevi (tinsel) yaşamınızı açıklamanıza ve beslemenize yardımcı olacak pratik teknikler bulacaksınız.

Dilekleriniz havada balon gibi asılı kalmamalıdır.bunlar bir yere gitmeli ve hayatınızda bir şeyler başarmanızı sağlamalıdır. dilekler, gerçekleştirmeyi istediğimiz bir şeyle ilgili fikrin kesin ve açık olarak belirtilmesidir. ruhun içten arzusudur. arzunuz duanızdır.

En derin ihtiyaçlarınızdan doğar ve hayatta istediğiniz şeyleri ortaya koyar. doğasında, bireyin hayatının huzura, uyuma, sağlığa, keyfe ve hayatın diğer nimetlerine karşı açlık ve susuzluğunun etkin ifadesi vardır
Zihinsel Tedavi
Zihinsel Tedavide Pratik Teknikler Vatanseverr

















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın