Bilinçaltınızı Aşılamak İçin Geçirme Tekniği

Aşılamak İçin Geçirme Tekniği

Daha önce gördüğümüz gibi, bilinçaltını arzulanan sonuçla aşılamak dileklerin gerçekleşmesi açısından önemlidir. Bunun en basit yollarından biri geçirme tekniğidir. Bu, bilinçaltını isteğinizi bilinç tarafından iletilmiş gibi üstlenmesi için ikna etmeyi içerir. Geçirme tekniği en iyi hayal aleminde uygulanır.

Derin zihninizde sınırsız bir zeka ve sınırsız bir güç olduğunu bilin. Sakin bir şekilde, ne istediğinizi düşünün. Bunun bu dakikadan itibaren gerçekleşmeye başladığını gözünüzde canlandırın. Çok kötü öksüren ve boğazı ağrıyan küçük kız gibi davranın. Bu kız sürekli şunu tekrarlıyordu “Geçiyor. Şimdi geçiyor.” Gerçekten de öksürüğü bir saat içinde geçti. Bu tekniği tam bir sadelik ve saflıkla kullanın.

BİLİNÇALTINIZ İSTEKLERİNİZİ BİÇİMLENDİRİR

Kendiniz ve aileniz için yeni bir ev yapıyor olsaydınız, bu evin projesiyle yoğun bir biçimde ilgilenirdiniz. İnşaatçıların bu projeye en ince ayrıntısına kadar sadık kaldığından emin olmak isterdiniz.

Gözünüz kullandıkları malzemelerin üzerinde olurdu. Evinizin geleceğinin yapım sırasında kullanılan malzemelerin kalitesine bağlı olduğunu bildiğinizden, sadece en iyi çimentoyu, yalıtımı, elektrik tesisatını, çatı malzemesini vb. seçerdiniz. Aynı özeni zihinsel evinize ve mutluluk ve bereket için zihinsel projenize ede göstermeniz mantıklı olmaz mı? Bütün deneyimleriniz ve hayatınıza giren her şey, zihinsel evinizi inşa ederken kullandığınız zihinsel yapı taşlarının doğasına bağlıdır.

Eğer projeniz korku, üzüntü, endişe ve yoksunluğa dair zihinsel kalıplarla doluysa ve eğer umutsuz, kuşkucu ve sinik iseniz, zihninizde kurduğunuz zihinsel malzemelerin niteliği daha fazla sıkıntı, dert, gerilim, endişe ve her türden kısıtlamaya yol açacaktır. Hayatın en önemli ve en çok kişiyi etkileyen faaliyetlerinden biri, uyanık geçirdiğiniz her saat zihninizde bir şeyler yapılandırmazdır.

Bu sessiz ve görünmez olsa da gerçektir. sürekli zihinsel evinizi inşa edersiniz; düşünceleriniz ve zihinsel betimlemeniz, projenizi temsil eder. Saat saat, dakika dakika, geliştirdiğiniz düşünceleriniz, benimsediğiniz fikirleriniz, kabul ettiğiniz inançlarınız, zihninizin gizli stüdyosunda prova ettiğiniz sahneler ile pırıl pırıl bir sağlık, başarı ve mutluluk inşa edebilirsiniz.

Yapımıyla sürekli ilgilendiğiniz bu görkemli köşk sizin kişiliğiniz, bu gezegendeki kimliğiniz ve dünyadaki yaşam öykünüzdür.yeni bir proje oluşturun; bu anın huzurunu, uyumunu,ve iyi niyetini fark ederek sükunetle inşaatınız yapın. bunların üzerinde durduğunuzda ve talepte bulunduğunuzda, bilinçaltınız projenizi kabul edecek ve bunları sonuçlandıracaktır.
Bilinçaltınızı Aşılamak
Bilinçaltınızı Aşılamak İçin Geçirme Tekniği



















Arzuların Bilimi Ve Sanatı
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın