Zaman Bütün Bireyler İçin Ortaktır

Zaman Tüm Bireyler İçin Ortaktır

Bilinçaltının mucize yaratan güçleri sizden, benden, dünyadan önce de vardı.hayatın ezeli ve ebedi büyük gerçekleri ve ilkeleri bütün dinlerin ötesindedir.size, bu düşünceleri akıldan çıkarmayarak bu harika, sihirli, etkili gücün üzerinde durmanızı öneriyorum.

Bu güç zihinsel ve fiziksel yaralarınızın iyileşmesini sağlayacak, korkulardan arınmış zihninize özgürlük tanıyacak, sizi yoksulluğun, başarısızlığın, üzüntünün, yoksunluğun ve hayal kırıklığının kısıtlamalarından kurtaracaktır.

Tek yapmanız gereken, elde etmek istediğiniz güzelliklerle zihinsel ve duygusal olarak bütünleşmektir. bilinçaltının yaratıcı güçleri buna göre tepki verecektir. hemen bugün bunu yapmaya başlayın bırakın hayatınızda mucizeler gerçekleşsin gün aydınlanana ve gölgeler dağılana kadar devam edin.

BİLİNÇALTINIZ KARANLIK BİR ODADIR

Bilinçaltınız sizin büyük karanlık odanızdır. dışarıdaki hayatınızın geliştiği gizli yerdir. bu nedenle sizi siz yapan şey; adınız, giysileriniz, anne babanız, mahalleniz ya da kullandığınız otomobil değildir.

Siz yeralatındaki o karanlık odanızda şekillenen inançlarınızdan oluşuyorsunuz. ahlaki anlamda, bilinçaltınız tamamen tarafsızdır; bir alışkanlığı, dünyanın iyi mi yoksa kötü mü gördüğünü umursamaz. bu nedenle, bilinçaltımıza, yani karanlık odaya olumsuz düşünceler düştüğünde, bu karanlık düşüncelerin günlük deneyim ve ilişkilerimizde ifade bulduğunu görüp şaşırırız. işin gerçeği, başımıza gelen hemen her şeyde bizim rolümüz vardır.

Dünyanızı değiştirmek istiyorsanız, zihninizi değiştirmelisiniz; içten dışa doğru..ancak eğer bu karanlık oda kavramını kabul ederseniz, bu süreç hakkında duygulardan arındığınızı mutlulukla görebilirsiniz. bu fikri benimsediğinizde, hayatınızı değiştirmenin çok zor bir mücadele olmadığını göreceksiniz. var olan zihinsel imgeleri yenileriyle değiştirmek için ne kadar çaba sarf etmek gerekebilir ki bu anlayış, sizin için de olumlu ve kolay bir değişim sürecinin başlangıcı olabilir.

Hayatınızın ilk günlerinden itibaren size aşılanan inanç ve eğilimlerin hala sizinle olduğunu ve hayatınızı yönlendirip etkileme gücüne sahip olduğunu öğrendiğinizde şaşırabilirsiniz. hepimizin çocukluktan gelen ve uzun süre önce unuttuğumuz inanç ve fikirleri vardır. bunlar bilinçaltına ait karanlık odanın derinliklerinde saklıdır.

Bunu bilmek, neden düşüncelerimizi sağlıklı bir biçimde değerlendirme zamanının geldiğini gösterecektir.örneğin, bir vantilatörün yanında oturduğunuzda boynunuzun tutulacağına inanırsanız, bilinçaltınız boynunuzun tutulmasını sağlayacaktır. bu rahatsızlığa neden olan şey, vantilatörün yüksek frekansta zararsız enerji molekülleri yayması değil, sizin büyük inançlarınızdır.

Vantilatör zararsızdır. işyerinizde biri hapşırdığı için soğuk algınlığına yakalanacağınızdan korkarsanız, korkunuz zihninizin bir hareketi haline gelerek beklediğiniz, korktuğunuz, inandığınız şeyi yaratır. ofisteki diğer kişilerin soğuk algınlığına yakalanmadığını görürsünüz, çünkü onlar buna inanmamışlardır. sağlıklı olacaklarım düşünmüşlerdir. Job demiş ki:

Korktuğum ne varsa başıma geldi. öte yandan, mucizevi iyileştirici gücün nereden geldiğini düşünüyorsunuz aynı bilinçaltından... karanlık odanızı önemli gerçeklerle doldurursanız, dış resimleriniz bunları yansıtacaktır.

Bilinçaltınız bu gerçekleri kabul eder ve sağlıklı, huzurlu olmanız için uğraşır. bir elmanın kanınıza karışması gibi, bu düşünceler zihninize yerleşir ve hayatınızı etkiler. yürümeyi, yüzmeyi, dans etmeyi ve piyano çalmayı da bu şekilde öğrenirsiniz. bir düşünceyi sık sık tekrarlarsanız, bir süre sonra bu sizin bir parçanız haline gelir. bu, daha üstün bir prensibe uymaktır.

Benzin, arabanızı çalıştırmaz. önce buhar haline gelmesi, güç kazanmadan önce değişmesi gerekir. zihniniz de, dünyanızı olmasını istediğiniz yere getirmeden önce değişmelidir. iyileşmenin yanı sıra, bilinçaltı karanlık odanız, zenginliğinizin de üretildiği yerdir. işin anahtarı, hayatınızda bolluk ve bereket görmeden önce bilinçaltmızı zenginleştirmektir. zihin yasalarını öğrenmeye başladığınızda şuna inanacaksınız:

Ekonomik durumlardan, borsanın iniş çıkışlarından, bunalımdan, grevlerden, savaşlardan, diğer durum ve koşullardan bağımsız olarak siz her zaman destek göreceksiniz. bunun nedeni, bilinçaltınıza zenginlik fikrinizi ve ihtiyaçlarınızın karşılanacağı düşüncesini iletmiş olmanızdır.

Gizli zihninizi paranın hayatınızda her zaman özgürce akacağına ve her zaman müthiş bir bolluk olacağına ikna etmiş olacaksınız. yarın devlet mali bir çöküş yaşasa ve bütün holdingleriniz batsa da, siz zenginliği çekecek ve gözetileceksiniz bilinçaltı karanlık odanız harika yeni fikirlerle doludur; bu yüzden eskilerin yerine yenileri koymaktan çekinmenize gerek yok.

Bir an önce doğru, güzel ve değerli şeyleri düşünmeye başlayın, etrafınızda bunları göreceksiniz.
Her şey başlangıçta iyi niyetle yaratıldı, siz de eylemlerinizde öyle yapmalısınız.

Bunu yapmak size düşünceleriniz konusunda yeni ve sağlıklı bir bakış açısı kazandıracak; bundan sonra hiçbir etkiniz olmadığını düşündüğünüz kötü tabloların kurbanı olmak zorunda kalmayacaksınız.
Zaman Bütün Bireyler İçin Ortaktır
Zaman Bütün Bireyler İçin Ortaktır



















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın