İçinizdeki Hazine

İçinizdeki Hazineler

Bilinçaltınız hayatı odağına alır. bu yüzden bilinç üzerine durmalısınız.bilincinizi doğru olan önermelerle besleyin. bilinçaltı alıştığınız zihinsel kalıpları tekrar edecektir.elinizin altında sınırsız bir zenginlik var. bunları elde etmek için yapmanız gereken tek şey, zihinsel gözlerinizi açmak ve içinizdeki sınırsız hazineyi görmek.

Kendi içinizde güzel, keyifli, bereketli bir yaşam sürmek için gereksinim duyduğunuz her şeyi bulabileceğiniz bir depo bulunmakta.birçok kişi kendi potansiyelini kullanamaz çünkü içindeki Sınırsız zeka ve sevgi deposunun varlığından haberdar değildir.

Oysa istediğiniz her şeyi oradan çekip alabilirsiniz. Mıknatıslı bir demir parçası, kendi ağırlığının on iki katını kaldırabilir. Ancak bu demir parçasının mıknatıs özelliğini alırsanız, bir kuş tüyünü bile kaldıramaz. Aynı şekilde, iki tür insan vardır. Mıknatıslanmış kişiler güven ve inançla doludur. Başarılı olmak ve kazanmak için doğduklarını bilirler. Diğerlerinin ise mıknatıs özelliği yoktur.

Onlar korku ve kuşkuyla doludurlar. Bir fırsatla karşılaştıklarında, “Ya başarısız olursam? Para kaybedebilirim. İnsanlar benimle dalga geçerler.” diye düşünürler. Bu tür insanlar hayatta pek fazla ilerleyemezler. İlerlemekten duydukları korku, oldukları yerde saymalarına neden olur. Çağlar boyunca var olan önemli sırrı keşfeder ve kullanırsanız, siz de mıknatıslanmış biri haline gelebilirsiniz.

ÇAĞLARIN ÖNEMLİ SIRRI Diyelim ki biri size çağların en önemli sırrının ne olduğunu sordu.
Ne cevap verirdiniz? Atom enerjisi mi? Gezegenler arası seyahat mi? Kara delikler mi? Hayır, bunların hiçbiri değil. Öyleyse en önemli sır nedir? Bunu nerede bulabiliriz?

Bunu nasıl anlayabilir ve eyleme dökebiliriz? Cevap son derece basit. En büyük sır, bilinçaltınızda bulunan ve mucizeler yaratan muhteşem güçtür. Burası insanların en son bakacağı yerdir bu yüzden pek çok kişi bu sırrı keşfedemez.
Hazine
İçinizdeki Hazine


















Bilinçaltının Muhteşem Gücü
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın