Neye İnanıyoruz?

Neye İnanıyoruz İnanç Yasası

Birçok kişinin düşündüğünün aksine, bir insanın istediğine kavuşmasını sağlayan şey, inandığı şey değildir. bireyin bilinçaltı, o kişinin zihnindeki tabloya ya da düşünceye karşılık verdiğinde, dilekleri gerçekleşir. bu inanç yasası bütün dünyadaki dinlerin gizli ilkesidir.

Onların psikolojik gerçekliğinin arkasında yatan saklı nedendir.budistler, hıristiyanlar, müslümanlar ve yahudiler, inançları arasındaki büyük farklara rağmen, dualarının karşılığını alırlar.bu nasıl olabilir yanıt, bunun nedeninin belirli bir inanç din, ilişki, ritüel, tören, formül, liturji, enkarnasyon, kurban ya da bağışlarla ilgili olmamasıdır.

Bu inanç zihinsel kabul ya da açıklıkla ilgilidir. hayatın yasası, inanç yasasıdır. inanç, zihinde düşünce gibi algılanabilir. kişi düşündükçe, hissettikçe ve inandıkça, zihninin ve bedeninin durumu ile koşulları da ona göre belirlenir.

Ne yaptığınızı ve neden yaptığınızı anlamaya dair geliştirilmiş bir teknik ya da metodoloji, hayattaki bütün iyi şeylere yönelik bilinçaltı bir farkındalığın oluşmasına yardım edecektir. İşin özünde; kişinin dilekleri karşılık bulduğunda, yüreğinin arzulan da gerçekleşir.

DİLEMEK ARZU ETMEKTİR

Herkes sağlık, mutluluk, güvenlik, zihinsel huzur ve doğruluk arzular. Ama kaçımız bütün bu hedeflere ulaşabiliriz? Bir profesör geçenlerde şunu itiraf etti zihinsel yapımı değiştirir, duygusal yaşantımı yeniden yönlendirirsem, kalbimin çok daha iyi bir duruma geleceğini biliyorum.

Bunu biliyorum. sorun şu bildiğim hiçbir teknik, süreç ya da modus operandi yok. zihnim, sorunlarım üzerinde dönüp duruyor kendimi hüsrana uğramış, mutsuz, yenilmiş hissediyorum.bu profesör sağlığının mükemmel olması için arzıt duyuyordu.

İhtiyacı olan şey, zihninin nasıl çalıştığını bilmekti. bu onun arzusunun gerçekleşmesini sağlayacaktı. Bu yazıda anlatılan tedavi yöntemlerini uygulayarak sağlıklı ve mükemmel bir birey oldu.
Neye İnanıyoruz
Neye İnanıyoruz Vatanseverr





















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın