Uzaktan Tedavinin Anlamı

Uzaktan Tedavi

Diyelim ki los angeles’ta yaşarken, new york’taki annenizin çok hasta olduğunu öğrendiniz. ilk dürtünüz evden ve işten ayrılıp onun yanma gitmek yönünde olabilir. ama ya bu mümkün değilse inancınızın gücünü annenizin iyileşme süreci için ödünç vermekten çekinir, umudunuzu keser miydiniz hayır. siz fiziksel olarak yanında olmasanız da dualarınız annenize ulaşırdı. sadece bir yaratıcı zihin vardır. zihnin yaratıcı yasası size hizmet eder.

Yapmanız gereken şey, kendi zihniyetinizde sağlık ve uyuma dair bir içsel farkındalık yaratmaktır. bilinçaltı aracılığıyla hareket eden bu içsel farkındalık, sonrasında annenizin bilinçaltında faaliyet gösterir. sağlık, canlılık ve kusursuzluk ile ilgili düşünceleriniz, tek evrensel öznel zihin aracılığıyla faaliyet göstermektedir. hayatın öznel yönünün yasasını harekete geçirirler, bu da kendini annenin vücudunun iyileşmesi olarak gösterir.

Zihin prensibinde zaman ya da mekan yoktur aynı zihin anneniz  ve siz  aracılığıyla faaliyet gösterir; nerede olduğunuz önemli değildir. gerçekte yakından tedaviye karşı uzaktan tedavi diye bir şey yoktur, çünkü evrensel her zaman ve her yerde hazırdır. düşünceleri göndermeye ya da bir düşünceyi tutmaya çalışmazsınız.

Tedaviniz, düşüncenin bilinçli hareketidir. sağlık, iyilik ve gevşeme ile ilgili niteliklerin bilincine vardıkça, bu nitelikler annenizin deneyiminde can bulacaktır. bunun ardından istenen sonuçlar edilecektir.

Aşağıda, yanıltıcı bir biçimde uzaktan tedavi olarak adlandırılan bir duruma örnek verilmiştir los angeles’ta yaşayan bir kadın, new york’taki annesinin kalp damarlarının tıkandığını (koroner tromboz) öğrenmiştir. annesinin yanma gidemez ama şu sözleri iyileştirici varlık şu anda annemin yanında. annemin vücudunun durumu onun düşünce hayatının yansıması tıpkı gölgelerin ekrana yansıması gibi.

Ekrandaki görüntüleri değiştirmek için, onların yansıttıkları şeyleri değiştirmem gerektiğini biliyorum. şimdi zihnimde annem için iyilik, uyum ve mükemmel sağlık imgelerini yansıtıyorum. annemin vücudunu ve bütün organlarını yaratan sınırsız iyileştirici varlık, şu anda onun varlığının her atomunu doyuruyor ve vücudunun her hücresinden bir huzur nehri akıyor.

Doktorlar ilahi bir biçimde yönlendiriliyor ve yönetiliyorlar. anneme dokunan herkes doğru şeyi yapmaya yöneltiliyor. hastalığın temel bir gerçekliğinin olmadığını biliyorum; olsaydı, hiç kimse iyileşemezdi. şimdi sınırsız sevgi ve hayat prensibinin safına geçiyorum. annemin vücudunda uyum, sağlık ve huzurun ifade bulduğunu biliyor ve bunu istiyorum bu ifadeyi her gün birkaç kez tekrarlamayı sürdürür

Bir kaç gün sonra, annesi gözle görülür biçimde iyileşir. kızın kafasında ulaştığı ve kabul ettiği sonuç, kusursuz bir inançla birleşince, evrensel bilinçaltındaki yaratıcı enerjiyi harekete geçirmiştir. bu, annenin vücudunda mükemmel sağlık ve uyum olarak kendini göstermiştir. kızının annesi hakkında doğru olduğunu hissettiği şey, annesinin deneyiminde ifade bulmuştur
Uzaktan Tedavi
Uzaktan Tedavinin Anlamı















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın