Telkin Bir Adamı Nasıl Öldürür?

Telkin Adamı Nasıl Öldürür

Uzaktan bir akrabam hindistan’da cam küresi olan ünlü bir falcıya gitmiş ve ondan geleceğini okumasını istemişti falcı ona kalbinin kötü durumda olduğunu söylemiş, gelecek yeni ayda öleceği kehanetinde bulunmuştu.

Akrabam dehşete düşmüştü.ailesinden herkesi aramış ve bu kehaneti anlatmıştı. avukatıyla görüşüp vasiyetini hazırlatmıştı. onunla konuşup kendisini aksine ikna etmeye çalıştığımda, bu falcının şaşırtıcı esrarengiz güçlerinin olduğunun bilindiğini söylemişti. uğraştığı kişilere büyük iyilik ve kötülükler yapabiliyordu.

Bunun doğruluğuna kendini inandırmıştı. yeniay yaklaştıkça, akrabam daha fazla içine kapanıyordu bir ay öncesine kadar mutlu, sağlıklı, canlı, dinç bir adamdı.şimdi ise adeta yatalak olmuştu. kahinin söylediği tarihte, ölümcül bir kalp krizi geçirdi.

Kendi ölümüne kendisinin neden olduğunu bilemeden öldü.kim bilir kaçımız benzer hikayeler dinlemiş ve dünyanın gizemli, kontrol edilemez güçlerle dolu olduğunu düşünüp ürpermişizdir evet, dünya güçlerle doludur, ama bunlar gizemli ya da kontrol edilemez değildir.

Akrabam, güçlü bir telkinin bilinçaltına girmesine izin vererek kendini öldürdü.falcının güçlerine inandı ve kehaneti tamamen kabul etti.bilinçaltının işleyişi konusunda neler yapabileceğimizi bilerek, olanlara başka bir açıdan bakalım.bilinç, yani akıl yürüten zihin neye inanırsa, bilinçaltı onu kabul eder ve buna göre davranır.

Akrabam, falcıya gittiğinde, telkine açık bir durumdaydı. falcı olumsuz telkinde bulununca, o da bunu kabul etti.korktu. gelecek yeniayda öleceğine ikna oldu.herkese bundan söz etti, kendini sona hazırladı. bilinçaltı onun korkusunu ve son beklentisini doğru kabul etti; bu da onun ölümüne neden oldu.onun ölümüne dair kehanette bulunan kadının tarladaki taş ve sopalardan daha büyük bir gücü yoktu.telkini tek başına, tahmin ettiği sonu yaratma gücüne sahip değildi.

Eğer adam zihninin yasalarını bilseydi, olumsuz telkine tamamen karşı çıkar ve kadının sözlerini dikkate almayı reddederdi.kendi düşünce ve duygularını kendisinin kontrol edip yönettiğini bilerek ve bundan emin olarak hayatına devam ederdi.falcının kehaneti, zırhlı bir tanka fırlatılmış plastik toptan farksız olurdu.

Adam, kadının telkinini kendisine zarar vermeden etkisiz hale getirip yok edebilirdi. ancak bunun yerine, farkındalık ve bilgiden yoksun olduğu için, kehanetin kendisini öldürmesine izin verdi.başkalarının telkinleri, tek başına, sizin üzerinizde bir güce sahip değildir.

Böyle bir gücü, sizin düşünceleriniz aracılığıyla vermeniz halinde kazanırlar.sizin zihinsel olarak buna rıza göstermeniz gerekir.düşünceyi benimsemeniz ve kabul etmeniz gerekmektedir.

Bu noktada telkin sizin kendi düşünceniz olur ve bilinçaltınız bunu deneyime dönüştürmek için çalışır. Unutmayın, siz seçim yapma kapasitesine sahipsiniz. Hayatı seçin! Sevgiyi seçin! Sağlığı seçin
Telkin Nedir
Telkin Bir Adamı Nasıl Öldürür



















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın