Olumsuz Telkinlerin Üstesinde Gelebilirsiniz

Telkinlerin Üstesinde Gelebilirsiniz

Gazeteyi alın ya da televizyonda haberleri açın.her gün isteksizlik, korku, endişe, üzüntü tohumları eken felaket tellallığı yapan sayısız hikaye duyarsınız.eğer bunları kabul eder ve benimserseniz, bu korku düşünceleri yaşama sevincinizi kaybetmenize neden olabilir.

Ancak bunları kabul etmek zorunda olmadığınızı anlarsanız, önünüzde seçenekler belirir. bilinçaltınıza yapıcı ototelkinlerde bulunarak bu yıkıcı fikirlerin üstesinden gelme gücü, sizin içinizdedir insanların olumsuz telkinlerine sürekli dikkat edin.

Yıkıcı heterotelkinlere boyun eğmek zorunda değilsiniz hepimiz çocukluğumuzda, gençliğimizde ve yetişkinliğimizde bunların acısını çektik geçmişe dönüp baktığımızda, anne babaların, arkadaşların, akrabaların, öğretmenlerin ve iş arkadaşlarının olumsuz telkin kampanyasına nasıl katkıda bulunduklarını kolayca hatırlayabilirsiniz.

Size söylenen şeyler üzerinde iyice düşünür, bunların altında yatan anlamı değerlendirirseniz, bunların bir çoğunun bir tür propagandadan başka bir şey olmadığını fark edersiniz amaç, korku telkin ederek sizi kontrol etmekti, hala da öyle.

Bu heterotelkin süreci her evde, ofiste, fabrikada ve kulüpte vardır.insanların birçoğu sizin onların istediği gibi düşünmeniz, hissetmeniz ve davranmanız için bu telkinlerde bulunurlar.

Kendileri farkında olsalar da olmasalar da, bunu çıkar sağlamak için yaparlar; sizin için yıkıcı olabileceğini düşünmez ya da umursamazlar.
Olumsuz Telkinler
Olumsuz Telkinlerin Üstesinde Gelebilirsiniz





















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın