Saklı Frekanslar

Saklı Olan Frekanslar

Etrafınızda fark ettiğinizden çok daha fazlasının olduğunu anlamanız önemlidir örnek televizyonun önüne geçtiğinizde anteninize gelen radyo dalgalarını göremezsiniz.

Hoparlörlerden gelen müzik sesini duyabilir ama ses titreşimlerini göremezsiniz.ama bilinciniz bu gibi şeylerin farkındadır.bu etrafınızı saran görünmez  dünya zihin gücü tekniklerini çalışırken sizin gerçekliğiniz olacaktır.

Disiplinle, kullanılmayan güçlerin üzerinde egemenlik kurabilir ve sonuçlarına odaklanabilirsiniz. bu yazının amacı tek kelime söylemeden ya da tek bir harekette bulunmadan başkalarını nasıl etkileyebileceğinizi keşfetmenizi sağlamaktır.

Başkalarıyla telepati kurarak iletişim kurma gücüne her zaman sahip olduğunuzu bilin unutulmamalıdır ki tüm bunlar ÇALIŞMANIZA bağlıdır Bir süre, zihinsel ayartma tekniklerini keşfediyor olacaksınız.

Başkalarının kendi düşünceleriymiş gibi size çekilmelerini sağlayacak güçlü düşünceleri onların zihnine nasıl sokacağınızı öğreneceksiniz. Etkili mi?…Güçlü mü? Kesinlikle. Elinizde güçlü bir silah var, güçlerinizi bilgece kullanın.
Frekanslar
Saklı Frekanslar Vatanseverr











Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın