Düşünceleriniz Güçtür

Düşünceleriniz En Büyük Güçtür

Zihin, dünyamızı şekillendiren milyonlarca düşünce ve fikri yaratır, anlar bu nedenle zihin gücün bir formudur. Düşünce gücünüzü geliştirmek tek temel beceriye bağlıdır bilinçli Olmak bu bölüm boyunca, konsantrasyon ve imgeleme güçlerinizi geliştireceksiniz.

Bu beceriler zihin gücü kontrolünün temelidir yaşamınızdaki olaylar ve etrafınızdaki deneyimler yaşamınıza sokmayı seçtiğiniz şeylerin sonucudur çoğu insan buna inanmak istemiyor çünkü bu, başlarına gelen olumsuz şeyi kendilerinin istemesi anlamına geliyor.

Birçok insanın “istediğinizi alırsınız” düşüncesini kabullenmemelerinin sebebi vardır: farkında olmadan hayatlarındaki olayların düşüncelerden kaynaklandığını keşfetmek çok zordur.örnek buzdolabında olmayan 1 elmayı düşünmeyi seçip sonra kalkıp buzdolabına baktığınızda bir elma elde edemezsiniz.

Yine de kesinlikle zihniniz istediğiniz şeyi size getirecektir. ama bunu daha çok olaylar ve çevrenizdeki enerjiler vasıtasıyla yapacaktır.

Bir arkadaşınızın elinde bir elma ile çıkıp gelebilir ya da bir arkadaşınıza ziyarete gittiğinizde fazladan bir elmalarının olduğunu görebilirsiniz hedefleriniz gerçekleşeçektir ama neyi istediğinizi bilmeli ve sabırlı olmalısınız dilemek, ummak, arzu etmek ve zihninizin amaçlarını gerçekleştirmesi arasında bir fark vardır zihniniz korkunç derecede itaatkardır.

Ondan ne isterseniz yerine getirecektir doğru bir şekilde istediğiniz takdirde tabii zihninizin yüksek boyut seviyelerinde daha etkili olmasının sebebi beyin dalgalarınızın ya da düşünce dalgalarınızın o seviyeyle çok daha eşit ya da uyumlu boyutta olmasındandır. düşünceler ve yüksek boyutlar el ele giderler

Bu düşünce çok önemli ve bilinmelidir etrafınızdaki dünyada uygulanabilir teknikler bulabilirsiniz ama daha yüksek boyutları ya da farkındalığın daha yüksek seviyelerini içeren tekniklerin 3ncü boyut tekniklerinden daha hızlı ve daha güçlü etkisi vardır.

Hayatınızı ve yaşamınızdaki olayları lehinize çevirmek için düşüncelerinizi kullanmanın anahtarlarından biri içe bakışınızı kullanarak içinizde aramaktır bu imgeleme kavramına girer hedefinizin gerçekten olduğunu zihninizde canlandırdığınızda bilinçaltınızı ya da farkında olmayan zihninizi kandırarak etkilemiş olursunuz zihninizin gözü kalıp tahtasına benzer.

Her şey orada başlar zihninizin gözüyle görmeye devam edin aklınızda bir imge tutmak istek ve arzularınızı gerçekleştirmek için gerekli bir adımdır.etrafınızdaki her şey önce birinin düşüncesinde başlamıştır bir eve bakın tüm gerçekçiliği ile önünüzde ona dokunabilir koklayabilir hatta ön kapının tadına bile bakabilirsiniz.

Evi 3 boyutlu gerçek fiziksel bir nesne olarak algılarsınız orada gerçekleşmiştir. o evin yapıldığı anın en başına giderseniz, neticede evin var oluşunun birinin düşüncesine dayandığını görürsünüz.
BUNU KAVRAMANIZ ÇOK ÖNEMLİ Mutlaka birileri evin planının nasıl olması gerektiğini önce zihninde tasarlamıştır. Düşünceler kağıda dökülerek 3 boyutlu dünyanın temel taşları gerçekleştirilmiştir. Bundan sonraki aşama üretim ve inşaat aşamasıdır. Her aşama birinin düşüncesiyle oluşur. Etrafınızdaki her şey böyle oluşmuştur. Sadece hayatınızda yarattığınız şeylere bakın.

Düşüncenin somutlaşmasının mistik bir kavram olduğunu düşünüyorsanız o zaman dünya tümüyle mistik bir yerdir. Evren her şeyi kopyalar, detaylandırır, üretir ve sonuç olarak hayaliniz gerçekleşir.İnsanda telepatik yeteneklerin ortaya çıktığı 3 mod vardır:

Bir tanesine İçgüdüsel telepati denir birinin eterik bedeninin çarpışması sonucunda ortaya ortaya çıkan telepati türüdür telepatik mesaj bu eterik özle taşınır ve kişiye en iyi şekilde bedenin güneş sinir ağı solar pleksus alanından ulaşır bu nokta, bir başka görünmez bedene giden doğrudan bir bağlantıdır.

Genelde astral beden olarak adlandırılır tanımı ise duygusal ya da hisseden bedendir prana, yaşam gücü veren ve her yerde olan enerjidir.bir çok ismi vardır orgone enerjisi, Ki, Yaşam Gücü, Light Spiral ve daha bir sürü.

Dalağınız güneş sinir ağı merkezinin yakınındadır. Prana normalde buraya girer ve buradan yayılır. Sonrasında kişinin bilincine ulaşmaktadır. Telepatik düşünceler diyafram vasıtasıyla ortaya konulur.

Günümüzde bu büyük ölçüde yok olmuştur.Telepatinin bir sonraki modu zihinsel telepatidir. Zihinsel telepati genellikle boğaz bölgesinden ve biraz kalpten, çok az da polar pleksustan doğar. Zihinsel güç çalışmalarında daha yetenekli hale geldiğinizde doğrudan kişiyi boğazdan vuracaktır.

Teknikleri kullanırken düşüncelerin nereden vuracağını bilmek pek işe yaramasa da bu küçük bilgiyi kullanmak isterseniz harika olur. Ama yine de çok gerekli değildir çünkü otomatikman gerçekleşir.

Zihin gücü tekniklerinin nasıl işlediğini anladığınızda kendinize daha çok güvenecek, realiteniz artacak en önemlisi bir temel oluşturacak ve böylelikle bu yazıyı aşabilme ihtimaliniz artacak.Çok ileri seviyeye ulaştığınızda telepatik modunuz sezgisel telepatiye dönüşecektir.

Bu da alıcı olmanız ve daha yüksektekilerle ve daha yüksek amaçlar için iletişim kurabileceğiniz anlamına gelir. Bu tür zihin işlevi kaşlarınızın arasından fiziksel olmayan iletişimleri alıp boğaz bölgenizden geri vermenize neden olur.

Telepatik yeteneklerinizi engellemenin en güçlü iki yolu aşırı derecede başarılı olma isteği ve başarısızlık korkusudur. İleri derecede zihin gücünüzü kullanırken UMURUMDA DEĞİL tavrını takınmalı ve saplantılı olmamalısınız.

Kendinizden % 100 emin ve güvenli tavrınızla teknikleri uygulayın ve sonra dikkatinizi başka bir şeye çevirin.bırakın uçup gitsin çünkü tekniklerinizin ve becerilerinizin daima işe yaradığını bilirsiniz ve er ya da geç istediğinizi elde edersiniz bilgiye sahipseniz başarılı olacaksınız


Düşünceler
Düşünceleriniz Güçtür 




Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın