Her Yanımızı Çevreleyen Enerji İmgeleme

Tüm Yanımızı Çevreleyen Enerji

Yaşam enerjisi düşüncelerimizle şekillenir ve gerçekliğimizi bununla şekillendirir.yaşamınızdaki olaylar kendi seçimlerinizin sonucudur düşüncelerinizle yaşamınızı bilinçli bir şekilde öğrendiğinizde, bunun nasıl olduğunu göreceksiniz.

Garajınıza kırmızı bir ferrari’nin park edildiğini hayal edip dışarı bakarsanız arabayı göremezsiniz zihniniz daima size istediğiniz şeyi verecektir ama olaylar ve etrafınızdaki gizli enerjiler vasıtasıyla hedefleniz gerçekleşir ama sabırlı ve neyi istediğinizi bilmek zorundasınız.

Enerji
bir sonuç için şekillendirilir düşüncelerimizle realiteler yaratırız çünkü düşüncelerimiz saklı enerjiler arasında dolaşır ve düşünceler somut formlara dönüşür.olumlu düşünme olumlu enerjileri ve çoğu zaman olumlu sonuçları kontrol altına alır bu enerjinin en kolay kullanımıdır.

Ama çaba gerektirir, olumlu düşünme gerçek psişik ya da zihinsel kontrol kadar etkili ve yoğun değildir dayanılmaz güce sahip olan için saklı enerji dalgalarının kontrolünü ele almanın üstün bir tekniği vardır

İmgeleme

Düşüncelerinizin yaşamınızı ve çevrenizi ustalıkla idare etmesi için iç görünüzü kullanarak bunun içinizde olduğunu görmelisiniz bu kavrama imgeleme  denir. ve zihin gücünüzü geliştirme çalışmanızın temelidir.

Zihin gözüyle görmeyi öğrenmek zorundasınız.daha ileride ne imgelerseniz onu hissedebilmeli, dokunabilmeli ve koklayabilmelisiniz zihninizde bir hedefinizin gerçekten oluyormuş gibi gördüğünüzde, etkili bir şekilde zihninizi kandırırsınız.

Zihin gözünüz zincirleme etki oluşturur. her şeyin başladığı nokta burasıdır.imgelemeniz işi başlatır ve sonra zihninizin bir parçası olayları etkiler

Her Yanımızı Çevreleyen Enerji
İmgeleme Kırmızı Ferrari



















Beyin Frekansları Beyin Başlatıcıları
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın