Ol Deyin Olsun Zengin Olmak

Ol Deyin Olsun Zengin Olma

Zengin olma dileğinizin gerçekleşmesi paraya karşı tavrınızla bire bir ilişkilidir nasıl diliyorduk dileklerimizi bu bebek güzel örneğini hatırlayın zenginlik güzel diyorsunuz zenginliğe gönülden sevgiyle bakıyorsunuz hatta paraya da gönülden sevgiyle bakıyorsunuz hem alırken hem verirken mutluluk duyuyorsunuz.

Verirken es geçmeyin tıpkı hediye söz konusu olduğunda olduğu gibi hani hediye almayı sevmek yetmez ya, vermeyi de sevmek önemlidir, üstelik zorlayarak değil gerçekten sevmek sevgilim bana hiç hediye almıyor diye yakınan kadının, ne arkadaşlarına ne ailesine hiç hediye almadığı alsa bile bu işi angarya olarak gördüğü ve sıkıntıyla yaptığı verdiği hediyelerin de kimsenin hoşuna gitmediği durum gibi..

Hediye ilgi alanınıza girmiyorsa, hediye beklemeyin. Para ve zenginlik konusunda da durum aynı; hep bana hep bana, hırsla dolu bir tavır değil midir? Hırs da enerjilerin doğal akışını bloke eden bir şey aklınızda olsun.

Zengin Olmak 

Zengin kişilere karşı, şımarık ukala amma da havalı parası var diye kendini adam sanıyor gibi aşağılayıcı, içten içe de kıskançlık belirtisi gösteren cümleler kurmuyor, duygular taşımıyorsunuz. Hakir gördüğünüz kimseye benzeyemezsiniz.

Zengin olacağınıza kesinlikle inanıyor, hatta bunu biliyorsunuz. Bunlar doğruysa, o zaman, ilerde lazım olabilir diye sakladığınız her şeyi, şu anda lazım olmayan ne varsa elinizden çıkartın; atın, satın, birilerine verin.

İlerde lazım olursa, alırsınız; alamayacağınızı düşünüyorsanız, zaten zengin olacağınıza inanmıyorsunuz demektir ki öyle diyorsanız, öyle olur tıpkı üniversiteyi bitirdiğinizde ne yapacağınızı planladığınız ciddiyetle, zengin olduğunuzda ne yapacağınızı da düşünebiliyor olmanız lazım nasıl ki, üniversiteyi bitirirsem değil, bitirince diyorsanız, zengin olursam değil,
zengin olunca veya çok param olursa değil, çok param olunca demeyi öğrenin ilk adımı attınız bile

Zayıf Olmak Zihniniz ona ne söylerseniz inanır, ona göre gerçeklikler yaratır demiştik.
Zengin Olmak
Ol Deyin Olsun Zengin Olmak
Birincisi, otuz üç kilo fazlanız varsa tamam da, üç dört kilo fazla için kendinizi şişman diye etiketlemekten vazgeçin. Tamam bir sorunu çözmek için önce onu kabul etmek gerekir; alkol sorununuz varsa, hatta alkolikseniz yok ya, istesem bırakırım diyerek de olmaz bu.

Ama ayda yılda bir defa içkiyi fazla kaçıran birinin de kendine alkolik diye diye sonunda alkoliğe dönüşmesine gerek yok. Çok söylerseniz zihniniz de inanır ve gerçekmiş gibi davranır. İkincisi kimse gibi zayıf olmayı dilemeyin.

Kendinizi nasıl görmek istediğinizi tarif edin. Daha önceki yıllarda kilonuzdan memnun olduğunuz bir dönem varsa, o kiloya dönmek istemek, Angelina Jolie gibi olmak istemekten daha gerçekçidir; ve sizin yapınıza daha uygundur. Veya düz bir karına sahip olmak, daha ince ne kadar daha ince kollara bacaklara sahip olmak..

Bunların hepsi seçenekleriniz olabilir. Zayıflamak konusunda fark ettiğim bir önemli konu daha var. Zayıflamakla ilgili pek çok yayın mevcut hiç dikkat ettiniz mi, tüm bu kitaplar, çalışmalar, programlar, konuyu nasıl tarif ediyorlar? Kilo vermek diyorlar hele ingilizce olanlar daha da kötü to lose weight kilo kaybetmek zihnimizin algısına dönersek; zihin bize ait olan bir şeyin başka birine verileceğini veya kaybedileceğini anlıyor bundan.

Hoşuna gidiyor mu gitmiyor tabi ki ve vermemek, kaybetmemek için elinden gelen ne varsa, onu yapmak üzere harekete geçiyor Diyete yarın başlamak veya pazartesi başlamak size tanıdık geliyor mu? Ve o yarınların, pazartesilerin bir türlü gelmemesi maymun zihninizi tanıdınız değil mi hemen diyelim ki, maymun zihninizle de başa çıktınız ve yarını, pazartesiyi beklemeden diyetinize başladınız. hadi diyelim ki, çok sebatkar davrandınız ve başarılı da oldunuz ve hedeflediğiniz kiloların tümünü verdiniz kaybettiniz.

Sonra ne oluyor zihniniz yine rahat durmuyor, verilen kiloları geri almak, kaybedilen kiloları bulmak için tekrar işe koyuluyor ve size rahat yüzü göstermiyor siz veriyorsunuz, o geri aldırıyor; siz kaybediyorsunuz, o buluyor bu yo-yo etkisi de böylece sürüp gidiyor peki ne yapacağız, nasıl zayıflayacağız en kolay yolu, diyetisyenlerin de tavsiye ettiği gibi, yeme biçiminizi değiştirmek; yani diyet yapmamak, sağlıklı ve doğru beslenmek.

Seveceğiniz sağlıklı şeyler bulup, onları yine severek yemek.üff yaa, ne zaman bitecek bu azap, ne zaman kavuşacağım pastalara böreklere” diyerek nereye kadar başarılı olabileceğinize siz karar verin o zaman zihniniz bir tehlike görmüyor sağlıklı besleniyor diyor sevdiği şeyler değişti diyor ne güzel, bırakayım böyle devam etsin.”

Veya tabağınıza o çok sevdiğiniz yemeği her zaman aldığınızın yarısı kadar alıyorsunuz; zihniniz niye daha çok yemiyorsun diye paniğe kapılmıyor onun açısından bir tehlike yok çünkü siz sağlıklı beslenerek, veya her zamankinden daha az yiyerek fit oluyorsunuz diyet yapıp, kilo kaybetmiyor, zayıflamıyorsunuz ki zayıflamak da güçsüzleşmek gibi bir çağrışım yaptığı için, o bile zihniniz için riskli kelimeler arasında olabilir kullandığınız kelimeler o kadar önemli ki sadece ufak bir kelime değişikliğiyle hayatınızın bile değişeceğini görmek de mucizevi değil mi sizin için

Bir dikkat etsek, ne kadar çok konuda, olumsuzluk çağrıştıran, zihnimizin irkilmesine ve duruma el koymaya yeltenmesine sebep olan kelimeler kullanıyoruz asla diyoruz mesela ilginçtir, ben hayatım boyunca hiç kullanmadım bu kelimeyi, kulağıma hiç hoş gelmez nedense asla dediniz mi, konu her neyse, kesin olarak tüm kapılar kapanmış oluyor

Asla şarkı söylemem kadar basit bir ifade meseleki benim için geçerlidir de, sesimi beğenmem ve insan içinde şarkı söylemeyi tercih etmem. Ama ben bu durumu “asla “kelimesini kullanmadan da ifade edebiliyorum. Şimdi düşünüyorum da, ben “hiç insan içinde şarkı söylemem” derim.

Bu cümle de aynı anlamı taşıyor olabilir, ve gerçekten de söylemem, ama kısıtlayıcılığını hissetmiyorsunuz asla kadar; ve olur da bir gün canım isterse söyleyebilirim gibi de bir kapı açık kalıyor. Zihnimize yanlış mesaj veren bir diğer kelime de denemektir denerim dediğimde, ne anlıyorsunuz

Yapacağımı sanmıyorum ama bir bakayım. Bu değil mi verilen mesaj? Zihninize yapamayacağınızı düşündüğünüzü söyleyerek yapmaya çalışmak size mantıklı geliyor mu? Ne gerek vardı ki motivasyonu bozmaya durup dururken?

Düşünün ki, bir iş başvurusuna gidiyorsunuz. Sizden bir şey yapmanızı istiyorlar ne yaparsınız en iyisini yaparım deyip, öyle de yapmaya çalışırsınız, değil mi bir de şöyle dediğinizi düşünün bunu yapamam ama bir yapmaya çalışayım isterseniz ben olsam size yok yaa, hiç zahmet etme sen derdim. Zayıf olmak istiyorsanız, hiçbir şey “denemeyin”, bir yöntem bulun ve onu uygulayın. - Buzdolabınızın kapağına, varsa sizin yoksa başka birinin fit ve güzel göründüğü bir resmini koyun.

Seveceğiniz yiyecekler keşfedin her zaman yediğinizden daha küçük porsiyonları, daha küçük lokmalarla ve daha yavaş yiyin her zaman tabağınızdakini bitirmeyin anneniz bakmıyor artık yavaş yiyin mümkünse akşam saat 6'dan sonra yemek yemeyin veya çok hafif şeylerle idare edin.

Başka bir eksikliğinizi yemek yiyerek kapatmaya çalışıyorsanız, bunu fark etmeye ve düzeltmeye çalışın. açlığınız yemeğe değilse, o tabağın önünüzde ne işi var yöntemi siz bulun başarıya götürecek yöntem sizi mutlu eden yöntem olacaktır.

Zaten her konuda öyle değil mi ev araba vs sahibi olmak bunları gerçekten gönülden istiyorsanız kesinlikle sahip olursunuz ama dikkat edin en güzel ev benim olsun sevdiğiniz bir şeyi gönülden istemek tarifine uymuyor.şurada, şöyle bahçesi olan, şöyle ağaçları, şöyle çiçekleri olan, şöyle şöminesi, şöyle de manzarası olan bir evin ise sizin gönlünüzden geçen olma ihtimali daha yüksek.
Refah Zengin Olmak
Zengin Olmak Popüler Kadın

En Popüler Kadınla Erkekle Birlikte Olmak

Bunu kesinlikle egonuz istiyor, siz değil kabul edin siz en sevdiğiniz kadınla adamla birlikte olmak isteyebilirsiniz en güzel bulduğunuzla birlikte olmak isteyebilirsiniz en neşeli, en eğlenceli olanla, en maceracı olanla, en sürprizlerle dolu olanla birlikte olmak isteyebilirsiniz.

Ama en popüler olan hımmm, bunu isteyen siz olamazsınız, bu olsa olsa egonuzdur ve kusura bakmayın, evren egonun dileklerini yerine getirmez illa ki, en popüler olan olacaksa, burada bir kaçamak yol olabileceği geldi aklıma..

Evren kandırılmaya gelir mi bilmem ama o en popüler kadına erkeğe gerçekten sevgi duyar ve onu gerçekten sevdiğiniz için isterseniz bilmiyorum, belki de olur şimdi tüm bunlara bakıp da bana şişko diyetisyen muamelesi yapmayın lütfen birinin çok zengin, çok zayıf, çok her neyse olmaması, onu yeteri kadar istememesiyle, öyle bir hedefi olmamasıyla ilgilidir sabahtan akşama kadar pasta yemeyi zayıf olmaya tercih ediyorsam, istediğime sahibim demektir, öyle değil mi.

Dondurma da olabilir en iyi okulu üniversiteyi kazanamayan çocuğu başarısız bulan anne babaya da hiç hak veremeyeceğim, bu arada kusura bakmasınlar hedeflediği yeri kazanmışsa, başarmıştır benim için başarının tarifi, hedefi tutturmaktır nereye nişan almışsam, hedef orasıdır.
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın