Bilinçaltının Mucizeler Yaratma Gücü

Mucizeler Yaratma Gücü 

Hastalığa ya da sizi incitecek, size zarar verecek herhangi bir şeye inanmak aptalcadır.mükemmel sağlığa, zenginliğe, huzura, refaha ve ilahi yol göstericiliğe inanın.bilinçaltının gücü ölçülemez bile. Size ilham verir ve yol gösterir. Hafızanızın deposundan önemli sahneleri çağırır.

Kalp atışlarınızı ve kan dolaşımınızı kontrol eder. Sindiriminizi düzenler, özümseme ve boşaltım işlevi görür.bir parça ekmek yediğinizde, bilinçaltı bunu dokuya, kasa, kemiğe ve kana dönüştürür.bu süreçleri dünyadaki en bilge insan bile anlayamaz.bilinçaltınız, bedeninizin bütün hayati süreçlerini ve fonksiyonlarını kontrol eder.bütün sorunların çözümlerini bilir.bilinçaltı hiç uyumaz, hiç dinlenmez.her zaman iş başındadır.

Bilinçaltmızın mucizeler yaratma gücünü, uyumadan önce ona gerçekleştirmek istediğiniz belirli bir şeyi ifade ederek keşfedebilirsiniz. İçinizdeki güçlerin ortaya çıkıp sizi istediğiniz sonuca götürdüğünü fark ettiğinizde çok şaşırıp sevineceksiniz. Burada sizi sınırsız bir potansiyelle temasa geçiren bir güç ve bilgelik kaynağı bulunmaktadır.

Bu, dünyayı döndüren, gezegenleri yörüngelerinde tutan, güneşin parlamasını sağlayan güçtür.bilinçaltınız, ideallerinizin, amaçlarınızın ve özgecil dürtülerinizin kaynağıdır. shakespeare bilinçaltı sayesinde çağının ortalama insanından gizlenen gerçekleri algılamış ve iletmiştir.yunan heykeltıraş phidias, heykel ve bronz kullanarak güzellik, düzen, simetri ve orantı yaratma sanat ve yeteneğini bilinçaltı sayesinde geliştirmiştir.

Bilinçaltı, büyük sanatçıların hayranlık uyandıran güçlerini çektikleri derin kuyudur.ünlü italyan ressam raphael’in madonna’larını yaratmasını, ünlü alman besteci beethoven’in senfonilerini bestelemesini sağlamıştır. birkaç yıl önce, hindistan’da yoga forestüniversitesi’nde bir seminere davet edilmiştim.
Bu sırada Bombay’dan gelen bir cerrahla sohbet ettim. Ondan Dr. James Esdaille’in şaşırtıcı öyküsünü dinledim.Esdaille, 1840’larda Bengal’de çalışan İskoç bir cerrahtı. O zamanlar eter ya da diğer çağdaş kimyasal anestezi yöntemleri henüz kullanılmıyordu.

Ancak 1843 ve 1846 yılları arasında. Dr. Esdaille farklı türlerde dört yüzün üzerinde önemli ameliyat gerçekleştirmişti. Bunların arasında uzuvların kesilmesi, tümörlerin ve kanserli bölgelerin alınması, göz, kulak ve boğaz ameliyatları vardı. Bütün bu ameliyatlar yalnızca zihinsel anestezi ile yapılıyordu. Hastalar hiç acı hissetmediklerini söylüyorlardı ve hiçbiri ameliyat sırasında ölmüyordu.

Şaşırtıcı bir biçimde, Esdaille’in hastalarının ameliyat sonrası ölüm oranı da son derece düşüktü. Bu, Louis Pasteur ve Joseph Lister gibi Batılı bilim adamları enfeksiyonun bakteriyel kaynağını ortaya koymadan da önceydi. Hiç kimse ameliyat sonrası enfeksiyonların sterilize edilmeyen aletlere ve öldürücü organizmalara bağlı olduğunu fark etmemişti.

Ancak Doktor Esdaille hipnotize olmuş hastalarına hiçbir enfeksiyonun ya da septik durumun ortaya çıkmayacağını söylediğinde.hastaların bilinçaltı buna karşılık veriyordu. Enfeksiyonun hayatı tehlikeye sokan tehlikeleriyle mücadele etmek için süreçler geliştiriyorlardı. Düşünsenize: Bir buçuk asır önce dünyanın yansını dolaşan bu İskoç cerrah, bilinçaltının mucizeler yaratan güçlerinin nasıl kullanılması gerektiğini keşfetmişti.

Bu bile insanda hayranlık uyandırmaya yeter dr.esdaille’e ilham veren ve hastalarını ölümcül tehlikelerden koruyan bu doğaüstü güçlere siz de sahip olabilirsiniz.bilinçaltımız, zaman ve mekandan bağımsız olmanızı sağlayabilir. Sizi acılardan ve sıkıntılardan kurtarabilir. Ne olursa olsun, bütün sorunlarınıza çözüm bulabilir.

İçinizde, sizin bile idrak edemeyeceğiniz, ancak hayranlık duyabileceğiniz bir güç ve zeka vardır bütün bu deneyimler, mutlu olmanızı ve bilinçaltmızın mucizeler yaratan güçlerine inanmanızı sağlayacaktır.
Bilinçaltının Mucizeleri
Bilinçaltının Mucizeler Yaratma Gücü 



Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın