Dilediğiniz Şeylere Dikkat Edin Gerceklesir

Dilediğiniz Şeylere Dikkat Edin Gerçeklesebilir

Bazen ne kadar da kolay ah keşke diye başlayan cümleler kurduğunuzu fark ettiniz mi hiç sabahın erken bir saatinde çalar saatiniz en tatlı rüyanızın ortasında çaldığında, sizin hazırlanıp işe gitmek için sadece yarım saatiniz olduğu için hemen yataktan fırlayıp kalkmanız gerektiğinde ah keşke kalkmam gerekmeseydi dediğiniz olmuştur hiç düşünmeden değil mi

Peki, evren bu dileğinizi yerine getirmeye kalktığında, sizce nasıl bir organizasyon yapar işe başlama saatlerini iki saat ileri mi alır size patronunuzun sen işe daha geç gelebilirsin demesini mi sağlar ikisi de bana pek muhtemel görünmedi bence en kolay ayarlayabileceği durum, sizin işten ayrılmanız ve işsiz kalmanızdır ne dersiniz sizin daha kolay bir çözümünüz var mıydı?
Dilediğiniz Şeylere Dikkat Edin Gerceklesir

















Peki şimdi, saatiniz çaldığında aynı dileği tekrarlamak ister misiniz? Çok duymuşsunuzdur, “keşke benim de böyle bir annem olsa, babam olsa, sevgilim olsa, çocuğum olsa, hatta kedim, köpeğim olsa” diyenleri. Nasıl bir anne? Bir saattir gördüğünüz kadarıyla Ayşe’nin annesi gibi biri mi? Kendi annenizi düşünün, bir saat bir arada olduğu arkadaşlarınızın yanında sizi rahatsız eden tüm vasıflarını sergiliyor mu ya babanız eminim birini bile sergilemiyordur.

Kendini tutup da sergilemiyor demek istemiyorum. Keyifli bir ortamda herkes keyiflidir. Ve sakin denizde herkes iyi kaptandır!! Fırtınada bir bakın siz... Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir, bunu unutmayalım siz en iyisi, hoşgörülü bir baba, kendi kararlarınızı vermenize izin veren ve her şeyi kontrol etmeye kalkmayan bir anne, sizi çok seven ve her şekilde güvenen

Bir sevgili, gurur duyduğunuz, gülümseyerek bakan, mutlu bir çocuk, eve geldiğinizde koşarak üstünüze atlayan bir köpek ve kucağınıza oturup, onu istediğiniz kadar sevmenize izin veren bir kedi dilemeyi tercih edin. Veya sevdiğiniz, sizi memnun edecek vasıflar her neyse onları sıralayın.

Boşverin başkalarının annelerini, babalarını, sevgililerini, çocuklarını, kedi ve köpeklerini.bazen de o zaman dilimi için gerçekten istediğimiz şeyler, aslında zaman geçtikçe hiç de hoşumuza gitmeyecek veya gerçekleştiğinde hiç de memnun kalmayacağımız şeyler olabilir. Daha 12 yaşındayken boyum 1.68'di. Şansıma benim gibi iki arkadaşım daha vardı da kendimi yaratık gibi hissetmekten kurtuldum; onlar haricinde sınıf arkadaşlarım çocuklarım gibi duruyorlardı; kendimi

Gulliver Cüceler Ülkesinde gibi hissederdim. Hep “Allahım n’olur boyum uzamasın” deyip dururdum. Uzamadı! Şimdiki aklım olsa 1.75’e kadar hiç sesimi çıkartmazdım!! Okuldayken “ah şu okul bir bitse de kurtulsam” deriz, çalışmaya başlayınca, “okul ne rahattı, keşke okula dönsem.” Yazın “öf çok sıcak, biraz soğuk olsa” deriz, kışın da “keşke sıcak olsa..” Anlık dileklerde bulunurken iyice dikkat etmek gerekir.

Çünkü bir gerçekleşti mi kalıcı oluyor. Veya “kısa bir zaman için” ibaresini koymaya özen gösterin, ki fikrinizi değiştirme şansınız olsun herkes kendinde olmayanı ister. İstemek, zaten yokluk belirtmektir bir çeşit. evrene şöyle demektir bende yok, verir misin param yok, verir misin işim yok, verir misin sevgilim yok, verir misin çocuğum yok, verir misin aklım yok verir misin?

Bunun pek popüler olduğunu söyleyemeyiz; herkes nedense ne kadar çok olursa olsun, parasının yetersiz olduğuna, ama ne kadar az olursa olsun, aklının yeterli olduğuna inanır.) Evet, bizde olmayanı istiyoruz, ama bizde olmayan her şeyi de istemiyoruz.

Bir uçaksavarım olmaması hiç dikkatimi çekmedi mesela; aynı şekilde köylü bir kadının da prada çantası olmadığı için üzüldüğünü, şehirli bir kadının da ‘keşke iki ineğim olsaydı’ diyeceğini sanmıyorum.) Gerçekten sevdiğimiz şeyi istersek, sahip olduğumuzda da gerçekten mutlu oluruz.

Aksi halde sahip olmanın verdiği tatminden başka bir kazancımız olmaz, ve sahip olduğumuz şeyin de pek fazla bir değeri sevmek ve istemek çok farklı şeyler. Sizi seven bir adamla veya kadınla mı yaşamak isterdiniz, yoksa belirli nedenlerden dolayı güzel olduğunuz için, çekici olduğunuz için, başarılı olduğunuz için, zengin olduğunuz için, herkes sizi istediği için sizi isteyen biriyle mi bu adamı bu kadını niye seviyorsun diyenlere çok gülerim sevginin sebebi olmaz ki, olsa zaten o sevgi olmaz...

Dileklerimiz de sevdiğimiz şeylerle ilgili olduğunda - ki zaten dilemeye değecek şey de sevdiğimiz şeylerdir, başkaları seviyor bizde de olsun dediğimiz şeyler gerçekleşmese de olur, - evren gerekli organizasyonu yapmakta bir an bile gecikmez. Yeter ki siz net olun... Gönülden dileyin...Ve dilediğiniz şeyin gerçek olacağına inanın. Gerçek olacağını bilerek dileyin. Detaylara özen gösterin, baştan savma yaklaşmayın.

Düşünecek olursanız, aslında hayatınızda yaptığınız en ciddi iş dilek dilemektir. Bunun hiç hafife alınır bir yanı yok... Düşünün ki bir mağazaya girdiniz. Satış görevlisi size yardımcı olmak için yanınıza geliyor. Siz de şöyle diyorsunuz: “Şu dükkanın öbür ucunda duran hanımın üzerindeki elbisenin 38 bedenini istiyorum

Elbisenin sadece önden görünüşünü ve onu da 20 metre uzaktan görmüşsünüz, arkası açık mı, kapalı mı, dikişi düzgün mü, kumaşı sentetik mi, boyu size uygun mu, üzerinizde iyi duracak mı, bunların hiçbirini bilmiyorsunuz. Bu elbiseyi gerçekten ister misiniz? Birisi size “git şu mağazadan kıyafet beğen, çekilişle %5 senin olma şansı var” dese bile daha dikkatli seçersiniz eminim.

Ancak dileklerinize %5 gerçekleşme şansı bile vermiyorsanız, bu kadar “laf ola beri gele” dileklerde bulunabilirsiniz. Dilekleriniz kesinlikle gerçekleşir! Sadece bazen biraz zaman alır. Birşey dilerken bunu sakın aklınızdan çıkartmayın. Evreni şaşırtmadan dilerseniz, en doğru zamanda, en doğru şekilde dileğiniz gerçekleşecektir.

Gerçekleşeceğine kesin olarak inandığınızda ve tıpkı ısmarlama yaptırdığınız herhangi bir mobilya, bir eşya, bir kıyafet gibi bütün detaylarına özen göstererek tarif ettiğinizde, evrenin o sonsuz kaynağından tam da sizin isteklerinize uygun olanı bulunup çıkarılacaktır.

Evren herşeyi kapsamıyor mu? Bu demektir ki isteyebileceğiniz, aklınızdan geçirebileceğiniz her şey ama her şey oralarda bir yerde mevcut olmalı. Tarif ettiğiniz o koltuk, kanepe, elbise, ayakkabı, dilek" her neredeyse bulunacak ve size en uygun yer ve zamanda teslim edilecektir. En popüler dileklerin üzerinden geçelim isterseniz: -Mutlu olmak -Zengin olmak -Zayıf olmak -Ev, araba vs sahibi olmak -En popüler kadınla/erkekle birlikte olmak
Yaşamda Mutlu Olmak
MUTLU OLMAK mutluluk en kolayı, çünkü o bir tavır aynı şartlara sahip iki kişiden biri mutlu, diğeri mutsuz olabiliyor pekala mutlu olmayı seçtiğinizde, zaten mutlu olursunuz. yaşlı bir hanımı çocukları huzurevine yerleştirir hanım görevliyle odasına doğru yürürken odamı çok sevdim der görevli ama nasıl olur daha görmediniz bile deyince de fark etmez sevmeye karar verdim bir kere diye yanıtlar. bunun gibi bir şey

Mutlu olmaya karar verirseniz mutlu olacak çok şey bulursunuz beklentileri düşürdüğünüz veya odağınızı değiştirdiğiniz anda zaten mutsuzluk ortadan kalkar şu anda mutlu olmadığını düşüneniniz varsa, iki dakika durup tekrar düşünün: mutluluğunuza engel olan şey her neyse, o konuyu yok farz ederek, hayatınıza genel anlamda tekrar bir bakın.

Mutlaka mutlu edici şeyler bulacaksınız onun için, mutluluğu dilekler arasında saymaya bile gerek yok, onu kendi kendinize de gerçekleştirirsiniz yılbaşı öncesi hep yaparlar ya gazetenin birinde geçtiğimiz yılda yaşadığınız neyi yaşamamış olmayı isterdiniz diye bir soru vardı düşündüm, bulamadım hoşuma gitmeyen hiçbir şey yaşamamış olabilir miyim mutlaka yaşamışımdır hem de bir sürü üzerinde durmamışım demek ki öyle olunca da mutlu olduğumu düşünüyorum öyle düşününce de mutlu oluyorum yazımızın devamı aşağıdaki linkte tşkler eğlenceli vakitler efendim...

Ol Deyin Olsun Zengin Olmak

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın