Mucizeler İstemeyi Bildiğinizde Gerçekleşir

Mucizeler Nasıl Gerçekleşir

İstemek zihnin bilimsel olarak belirli bir amaca yönelmiş bilinç ve bilinçaltı düzeylerinin uyumlu etkileşimidir içinizdeki sınırsız gücü ortaya çıkarmanın ve hayatta istediklerinizi elde etmenin bilimsel yolunu gösterecek.siz daha mutlu, dolu dolu, zengin bir hayatı hak ediyorsunuz.

Mucizeler yaratan bu gücü kullanmaya başladığınızda, günlük hayatınızda ilişkilerinizin yoluna girdiğini, işle ilgili sorunlarınızın çözüldüğünü ve aile içi ilişkilerinizin daha uyumlu hale geldiğini göreceksiniz.

Bu yazıyı mutlaka birkaç kez okuyun. Bu harika gücün nasıl çalıştığını, içinizde gizli olan ilham ve bilgeliği nasıl ortaya çıkaracağınızı göreceksiniz.

Bilinçaltınızı etkilemenin basit tekniklerini öğrenin. Sınırsız hazineyi kullanmanın yeni bilimsel yolunu takip edin. size şaşırtıcı biçimde yardımcı olabileceğini kendinize kanıtlayın.

HERKES İSTER Etkin bir biçimde istediğini elde etmek mümkün müdür?
Günlük hayatınızın bir parçası olarak dilekte bulunmayalı ne kadar zaman oldu?
Acil durumlarda, tehlike ve sıkıntı anında, hastalıkta, ölüm kapıyı çaldığında, dualar yüreğimizden ve dudaklarımızdan dökülmeye başlar. Günlük haberleri takip edin.

Bütün ülkedeki insanların amansız bir hastalığa yakalanan çocuk, uluslararası barış ya da bir çöken bir maden ocağında kapalı kalan madenciler için dua ettiğini duyarsınız. Sonra, madenciler sağ salim dışarı çıktıklarında, kurtarılmak için bekledikleri süre boyunca nasıl dua ettiklerini anlatırlar. Dualar elbette sıkıntı anlarında imdadımıza yetişir.

Ancak onu yaşamımızın vazgeçilmez ve faydalı bir unsuru haline getirmek için neden sıkıntı anlarını bekliyoruz? Dileklerimiz, yürekten istediğimiz sürece karşılık verir. İnsanlar üzerinde yaptığım çalışmalar beni farklı yaklaşımlara götürdü. Dilemenin gücünü ben de kendi yaşamımda hissettim. Ayrıca dilekleri gerçekleşen birçok kişiyle konuştum ve çalıştım.

Genellikle işin en zor tarafı, başka birine nasıl istekte bulunacağını söylemektir sıkıntıda olan insanlar mantıklı düşünmekte ve davranmakta zorluk çekiyorlar sorunları onları boğuyor; dinleme ve anlama yeteneklerini engelliyor kolayca uygulayabilecekleri bir formüle, basit ve net bir kalıba ihtiyaç duyuyorlar.
Mucizeler
Mucizeler İstemeyi Bildiğinizde Gerçekleşir


















Neye İnanıyoruz Müzik Dünyası 
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın