Bilinçaltının Gücü Tartışma Tekniği

Tartışma Tekniği

Bu yöntemin anlamı adında saklıdır. yöntem, zihinsel ve tinsel iyileşme konusunda çok önemli bir isim olan ve bir asır önce Maine, Belfast’ta yaşayan Dr. Phineas Parkhurst Quimby’nin şaşırtıcı çalışmaları sonucunda ortaya çıkmıştır.

Quimby psikosomatik tıbbın gerçek babasıydı ve ilk psikanalistti. hastanın sorunlarının, sancılarının ve ağrılarının nedenini, gözle görülemeyen şeyleri görerek teşhis etme konusunda da çok yetenekliydi. kısaca, Quimby tarafından başarıyla uygulanan tartışma yöntemi yöntem, tinsel akıl yürütmeye dayanmaktadır.

Hastayı ve kendinizi, hastalığın bilinçaltında bulunan yanlış inançlara, temelsiz korkulara ve olumsuz kalıplara bağlı olduğuna ikna edersiniz. Bunu zihninizde mantıksallaştırırsanız ve hastayı hastalığın ya da rahatsızlığın vücutta şekil bulmuş bozuk, çarpık bir düşünce kalıbından kaynaklandığına inandırırsınız.

Bir dış güce ya da dış etkenlere yönelik bu yanlış inanç şimdi kendini hastalık dışarı vurmuştur ve düşünce kalıplarını değiştirmek suretiyle değiştirilebilir. hastaya, iyileşmenin temelinde inançta değişikliğin bulunduğunu açıklarsmız.

Aynı zamanda bedeni ve bütün organları bilinçaltının yarattığını; bu nedenle onları nasıl iyileştireceğini bildiğini, iyileştirebileceğini ve şu anda da bunu yaptığını söylersiniz. zihninizin mahkemesinde, hastalığın, hastalıklı bir düşünce-betimlemeye dayalı zihnin yansıması olduğunu tartışabilirsiniz.

Bütün organları yaratan ve içindeki her hücreyi, siniri ve dokuyu mükemmel bir biçimde kollayan içteki iyileştirici gücün lehine bütün kanıtları da toplamaya devam edersiniz. Sonra zihninizin mahkemesinde, kendi lehinize ve hastanın lehine bir karara varırsınız.

İnançla ve tinsel anlayışla hastayı kurtarırsınız. Zihinsel ve manevi kanıtlarınız üstün gelmiştir. Tek bir zihin olduğu için, doğru olduğunu hissettiğiniz ley hastanın deneyiminde kendini göstermiş ve ardından iyileşme gerçekleşmiştir.
Bilinçaltının Gücü
Bilinçaltının Gücü Tartışma Tekniği




















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın