Evrensel İyileşme Prensibi

İyileşme Prensibi 

Çeşitli sağlık okullarının tamamının en harika karakterin belgeli tedavilerini ortaya koydukları bilinen bir gerçektir. akla gelen en kesin sonuç, bunların hepsinde ortak olan önemli bir organ ve süreç bulunduğudur.bu doğrudur.iyileştirme organı bilinçaltı, iyileştirme süreci ise inançtır.şu temel gerçekleri düşünün:

1...Birinin bilince, diğerinin bilinçaltına ayrılmasıyla birbirinden ayırt edilen zihinsel fonksiyonlarınız vardır.
2...Bilinçaltınız, telkinin gücüne karşı hassastır.
3... Vücudunuzun fonksiyonlarının, koşullarının ve duyularının kontrolü bilinçaltınızdadır.hipnotize edilmiş bir denekte telkin yoluyla hemen her hastalığın semptomlarının ortaya çıkarılabileceğini biliyorsunuz.

Örneğin telkinin doğasına bağlı olarak, hipnotize haldeki deneğin ateşi yükselebilir, yüzü kızarabilir ya da bu kişi üşüyebilir deneğe felç olduğunu, yürüyemediğini telkin ederseniz, gerçekten yürüyemez hale gelir.yine hipnotize edilmiş bir deneğin burnunun dibinde içi su dolu bir fincan tutarsmız ve bu fincan biber dolu. kokla bak dersiniz.

Denek şiddetle, üst üste hapşırmaya başlar.sizce onun hapşırmasma neden olan şey nedir su mu yoksa telkin mi biri size timothy bitkisine alerjisi olduğunu söylerse, boş bir bardağa yapma çiçek koyup hipnotize haldeyken onun burnuna tutar ve bunun timothy bitkisi olduğunu söylersiniz.

Denekte her zamanki alerji semptomları görülür.bu da bize semptomların nedeninin bilinçaltı olduğunu göstermektedir.semptomların tedavisi de bilinçaltında gerçekleşir.osteopati, şiropraktik, chi qong, akupunktur ve naturopati gibi farklı tıp dallan kayda değer iyileşmelerin gerçekleşmesini sağlamaktadır. 

Dünyada farklı dini inançların ritüel ve törenleri için de aynı şey söz konusudur.bütün bu iyileşmelerin bilinçaltı sayesinde gerçekleştiği kesindir; tek iyileştirici oradadır.

Bilinçaltının parmağınızdaki bir kesiği nasıl iyileştirebileceğini düşünün. o, bunu nasıl yapacağını çok iyi bilir.doktor, yaraya pansuman yapar ve doğa bunu iyileştirir der.ancak doğa doğal yasanın, yani bilinçaltı yasasının bir diğer adından başka bir şey değildir.

Kendini koruma içgüdüsü doğanın ilk yasasıdır; kendini koruma da bilinçaltının en önemli fonksiyonudur.en güçlü içgüdünüz, bütün ototelkinlerin en etkilisidir
Evrensel İyileşme
Evrensel İyileşme Prensibi 



Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın