Bilinçaltının Gücü Olumlama Tekniği

Olumlama Tekniği

Olumlama etkinliğini büyük ölçüde dilekte bulunurken boş tekrarlar kullanmayın sözlerinin altında yatan gerçeği ve anlamı nasıl anladığınız belirler. beyanın gücü kesin ve belirli olumlu gerçeklerin zekice uygulanmasında yatar. bir öğrencinin üçle üçü topladığını ve tahtaya altı yazdığını düşünün. Öğretmen, matematiksel bir kesinlikle üç ile üçün toplamının altı ettiğini söyler; çocuk da rakamları buna göre değiştirir.

Öğretmenin ifadesi üçle üçün toplamını altıya eşit kılmamıştır. bu, çocuğun tahtadaki rakamları yeniden düzenlemesini neden olan matematiksek bir gerçekliktir zaten. hasta olmak anormaldir, sağlıklı olmak normaldir. sağlık, varlığınızın gerçeğidir.

Kendinizi ve başkaları için olumlu bir biçimde sağlık, uyum ve huzur beyan ettiğinizde ve bunların kendi varlığınızın evrensel prensipleri olduğunu fark ettiğinizde, bu beyana dayalı inanç ve anlayışınıza bağlı olarak, bilinçaltınızın olumsuz kalıplarını yeniden düzenlersiniz.

Olumlu ifadeler kullanmanın sonucu, görüntüden bağımsız olarak hayatın prensiplerine riayet etmeye bağlıdır. Bir an için düşünün matematiğin bir prensibi vardır, ama hatanın yoktur doğruluğun bir prensibi vardır ama yalancılığın yoktur. zekanın bir prensibi vardır ama cahilliğin yoktur.

Uyumun bir prensibi vardır ama çatışmanın yoktur sağlığın bir prensibi vardır ama hastalığın yoktur. bolluğun bir prensibi vardır ama yoksulluğun yoktur. kız kardeşimin ingiltere’de bir hastanede safra kesesi ameliyatı geçireceği günlerde, bu olumlu beyan yöntemini uyguladım. yapılan testler ve çekilen röntgenler sonucunda hastalığının teşhisi konmuştu.

Kardeşim benden iyileşmesi için dua etmemi istemişti. ondan kilometrelerce uzaktaydım ama bu beni rahatsız etmedi. zihin prensibinde zaman ve mekan yoktur. sınırsız zihin ve zeka, her an her yerde tam olarak mevcuttur. günde birkaç kez, sakin, kendimden emim bir tavırla şunları söylüyordum bu dileğim, kardeşim Catherine için. O şu anda rahat, huzurlu, dengeli ve sakin.

Bilinçaltının onun bedenini yaratan iyileştirici zekası şimdi her hücreyi, siniri, dokuyu, kası ve kemiği, bilinçaltındaki bütün organların mükemmel uyumuna bağlı olarak dönüştürüyor. bilinçaltındaki bütün bozulmuş düşünce kalıpları sessizce ve sükunetle ortadan kaldırılıyor; hayat prensibinin canlılığı, iyiliği ve güzelliği varlığının her atomunda kendini gösteriyor.

Kardeşim artık içinde bir nehir gibi akan, ona mükemmel sağlık, uyum ve huzur veren iyileştirici akımlara açık. Bütün bozukluklar ve çirkin imgeler şimdi onun içinde akan sonsuz sevgi ve huzur deniziyle yıkanıyor. İki haftanın sonunda kardeşim yeniden muayeneden geçti.

Röntgen sonuçları negatif çıktı. doktoru onun önemli bir iyileşme kaydettiğini ve ameliyatın ertelendiğini söyledi. olumlamak, öyle olduğunu söylemektir. zihnin bu tutumunu doğru kabul ettiğiniz sürece, bunun aksi yönündeki bütün etkenlerden bağmışız olarak, dileklerinizin gerçekleştiğini görürsünüz.

Düşünceniz ancak beyan edebilir; çünkü bir şeyi reddetseniz bile, aslında reddettiğiniz şeyin varlığını beyan etmiş olursunuz. bir olumlu ifadeyi tekrarlamak, ne söylediğinizi ve neden söylediğinizi bilmek, zihni, ifade ettiğiniz şeyin doğru olduğunun kabul edildiği bilinç durumuna götürür.
tatmin edici bilinçaltı tepkisini alana dek, hayatın gerçeklerini olumlamaya etmeye devam edin.
Bilinçaltının Gücü
Bilinçaltının Gücü Olumlama Tekniği


















Bilinçaltının Gücü Tartışma Tekniği
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın