Bilinçaltının Gücü Dilek Terapisi

Dilek Terapisi Nedir

Dilek terapisi, zihnin belirli bir amaca yönlendirilmiş bilinç ve bilinçaltı aşamalarının eşzamanlı, uyumlu ve akıllı fonksiyonudur. bu terapide, ne yaptığınızı ve neden yaptığınızı bilmeniz gerekir. iyileşme yasasına güvenirsiniz. bu, zaman zaman zihinsel terapi olarak da adlandırılır.bir başka terim ise bilimsel duadır.

Bu terapide, bilinçli olarak bir fikri, zihinsel resmi ya da gerçekleştirmek istediğiniz bir planı seçersiniz. varsayılan durumun gerçekliğini hissederek, bu fikri ya da zihinsel imgeyi bilinçaltınıza geçirme kapasitenizi hayata geçirirsiniz. zihinsel tutumunuzda inançlı kaldığınız sürece, dileğinizin gerçekleştiğini görürsünüz.

Dilek Terapisi

Bu, kesin ve belirli bir amaca yönelik kesin bir zihinsel eylemdir belirli bir zorluğu bu terapi yoluyla ortadan kaldırmaya karar verdiniz diyelim. soruna ya da hastalığa bilinçaltınızda var olan ve korkunun eşlik ettiği olumsuz düşüncelerin neden olduğunun farkındasınızdır. zihninizi bu düşüncelerden arındırmayı başardığınızda, iyileşeceğinizi fark edersiniz.

Bu nedenle, bilinçaltımızdaki iyileştirici güce yönelin. kendinize onun sınırsız güç ve zekasını, bütün koşulları iyileştirme kapasitesini hatırlatın. siz bu doğrular üzerinde durdukça, korkunuz kaybolmaya başlayacaktır. bu doğruların bir araya gelmesi büyük inançlarla mücadele eder ve çoğunlukla onların üstesinden gelir. gerçekleşeceğini bildiğiniz iyileşme için minnet duyun.

Bir süre sonra yeni dileğinize yoğunlaşana dek, zihninizi zorluktan uzak tutun. olumsuz koşullara güç bahşetmeyi reddedin ve bir an bile iyileşmenin gerçekleşmeyeceğini düşünmeyin. zihnin bu tutumu bilinç ve bilinçaltının uyumlu birleşimini mümkün kılacak ve iyileştirici gücün ortaya çıkmasını sağlayacaktır.

Bilinçaltının Gücü
Bilinçaltının Gücü Dilek Terapisi
















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın