Tek İyileşme Süreci İnanç Yasası

İyileşme Süreci İnanç Yasası 

Her şeyde kedi, köpek, ağaç, ot, rüzgar, toprak  ve her canlıda faaliyet gösteren tek bir evrensel iyileşme prensibi vardır.bu hayat prensibi hayvanlarda, sebzelerde, minerallerde içgüdü ve büyüme yasası olarak faaliyet gösterir. İnsan bu hayat prensibinin bilinçli bir biçimde farkında oldukları için, bunu bilinçli olarak sayısız yolla kendimizi korumak üzere kullanabiliriz.

Bu evrensel gücü kullanmaya yönelik pek çok farklı yaklaşım, teknik ve yöntem vardır.ancak tek bir iyileşme süreci bulunmaktadır ki o da inançtır. neye inanırsanız, onu yaşarsınız.

İnanç Yasası

Dünyanın bütün dinlerinde farklı inanç biçimleri vardır ve bu inançlar birçok yolla açıklanabilir. hayatın yasası inançtır. kendiniz, hayat ve evren hakkında neye inanıyorsunuz neye inanırsınız, başınıza o gelir. İnanç, zihninizde bilinçaltımızın gücünün düşünme alışkanlıklarınıza bağlı olarak hayatınızın bütün evrelerine yayılmasını sağlayan bir düşüncedir.

Kutsal kitaplar inançtan söz ederken, bir ritüel, tören, düzen, kurum ya da formüldeki inancı kastetmez. inancın kendisinden bahsetmektedir.zihninizin inancı, basitçe, zihninizin düşüncesidir.sizi incitecek ya da size zarar verecek bir şeye inanmak aptallıktır.

Unutmayın, sizi inciten ya da zarar görmenize neden olan şey, inandığını şey değildir; sonucu, zihninizdeki inanç ya da düşünce yaratır.bütün deneyimleriniz, eylemleriniz, hayatınızın bütün olay ve koşullan kendi düşüncenizin yansımasından ya da tepkilerinden başka bir şey değildir.
İnanç Yasası
Tek İyileşme Süreci İnanç Yasası 



















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın