Bilinçaltının Gücü Baudoin Tekniği

Gücü Baudoin Tekniği

Charles baudoin fransada rousseau enstitüsünde profesördü. çok iyi bir psikoterapistti new nancy tedavi okulu’nun da yöneticisiydi. baudoin bilinçaltını etkilemenin en iyi yolunun, bütün çabanın en aza indiği uykulu ya da uykuya yakın bir hale geçmek olduğunu keşfetmişti.

Bundan sonra, fikir sakin, pasif ve açık bir biçimde yansıma yoluyla bilinçaltına iletilebilirdi.baudoin’in açıkladığı gibi bunu kesin olarak gerçekleştirmenin (bilinçaltına aşılamanın) basit bir yolu telkinin hedefi olacak fikri yoğunlaştırmak, bunu hafızaya kolayca kazınacak biçimde kısaca özetleyip bir ifadeye dönüştürmek ve tekerleme gibi sürekli tekrarlamaktır.

Birkaç yıl önce, Los Angeles’ta genç bir dul, kendini uzun süren, tatsız bir aile çatışmasının içinde buldu. Merhum kocası bütün varlığını ona bırakmıştı; ancak adamın daha önceki evliliğinden olan çocukları bu vasiyeti geçersiz kılmak için dava açmışlardı. Kadının uzlaşma tekliflerini de geri çevirmişlerdi. Kadın benden yardım istediğinde, ona Baudoin tekniğini açıkladım.

İhtiyacına dair fikrini hafızasına kolayca kazıyacağı şekilde birkaç kelimeyle özetlemesini ve bir ifadeye dönüştürmesini söyledim. bulduğu ifade şuydu ilahi düzende bitti.ona göre bu sözler, bilinçaltının yasaları aracılığıyla faaliyet gösteren sınırsız zekanın, uyum prensibi aracılığıyla uyumlu bir sonuç ortaya çıkaracağı anlamına geliyordu.

Kadın, on gün süreyle her gece koltuğuna oturdu, bedenini sistematik bir biçimde gevşetti ve uykulu hale geçti. yavaşça, sessizce ve ifadeyi hissederek, ilahi düzende bitti diye tekrarlıyordu.bir iç huzura ve bütün bedenini saran bir sükunete kavuştuğunu hissediyordu

Sonra da normal, derin uykusuna dalıyordu. on birinci günün sabahında, kendini çok iyi hissederek ve bittiğine gerçekten inanarak uyandı. aynı gün avukatı onu aradı. karşı tarafın avukatı ve müvekkilleri uzlaşmaya razı olmuşlardı. uyumlu bir anlaşmaya varıldı ve dava düştü.
Bilinçaltının Gücü Baudoin
Bilinçaltının Gücü Baudoin Tekniği Vatanseverr



















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın