Arzuların Bilimi Ve Sanatı

Arzuların Bilimi Sanat

Bilim terimi koordine edilmiş düzenlenmiş ve sistemli hale getirilmiş bilgi yapısı anlamına gelir. Gerçek duanın bilimi vc sanatı üzerinde duralım. Bu bilgi yapısı, hayatın temel prensipleriyle ilgilenir.

Hayatınızda ve bunları inançla uygulayan herkesin hayatında görülebilecek teknik ve süreçleri tanımlar. Sanat, tekniğiniz ya da sürecinizdir; bunun arkasındaki bilim ise yaratıcı zihnin zihinsel resminize ya da düşüncenize verdiği kesin tepkidir.

Çaldığınız kapı sizin için açılacak; aradığınız şeyi bulacaksınız. bu öğreti, zihinsel ve manevi yasaların kesinliğini doğrulamaktadır. her zaman, bilinçaltınızın sınırsız zekasının bilinçli düşüncenize verdiği doğrudan bir tepki vardır.

Ekmek isterseniz, taş almazsınız. elde etmek için, inanarak istemeniz gerekir. zihniniz düşünceden şeye kayar. önce zihinde bir imge olmadığı sürece hareket edemez, çünkü ona doğru ilerleyebileceği bir şey yoktur. Zihinsel eyleminiz olan duanız, bilinçaltınızın gücü üzerinde oynamadan ve bunu üretken hale getirmeden önce, zihinde bir imge olarak kabul edilmelidir.

Zihninizde bir kabul noktasına gelmeniz, mutlak ve tartışılmaz bir anlaşma durumuna varmanız şarttır. Bu tasarıya, arzunuzu gerçekleştirdiğinizi öngörmenin keyfi ve huzuru eşlik etmelidir. Gerçek duanın bilim ve sanatının temelinde, bilincinizin, sınırsız bir bilgelik ve güce sahip olan bilinçaltınızdan kesin bir karşılık alacağına dair bilgi ve güveniniz vardır.

Bu prosedürü takip ederek dileklerinizin gerçekleştiğini görebilirsiniz hayal kırıklığı, tatmin olmayan arzularınıza bağlıdır. eğer engeller, ertelemeler ve zorluklar üzerinde durursanız, bilinçaltınız da buna bağlı olarak karşılık verecek ve kendi iyiliğinize engel olacaktır.

Zihninizin gizli stüdyosunda geliştirdiğiniz düşüncelerle pırıl pırıl bir sağlık, başarı ve mutluluk inşa edebilirsiniz. zihinsel bilimin yardımıyla kolay yoldan başarmayı arzulayın
Arzuların Bilimi
Arzuların Bilimi Ve Sanatı





















Bilinçaltının Gücü Görselleştirme Tekniği
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın