Belleğinizi Korumanın Yolları

Belleğinizi Korumanın Yolları Hafıza

Yetmiş beş yaşında bir kadın sürekli hatırlama yeteneğiyle övünürdü. herkes gibi o da zaman zaman bazı şeyleri unutuyor, ama bunu önemsemiyordu. ancak yaşlandıkça bunları fark etmeye ve endişelenmeye başladı.

Ne zaman bir şeyi unutsa, kendi kendine, yaşım yüzünden hafızamı kaybediyorum herhalde.diyordu. bu olumsuz ototelkinin sonucunda, daha fazla isim ve olay hafızasından uçup gitti. umutsuzluğa kapılmak üzereydi.sonunda, neyse ki, kendine nasıl zarar verdiğini fark etti.

Bu süreci tersine çevirmeye karar verdi.ne zaman, hafızamı kaybediyorum.diye düşünme eğilimi gösterse, işlemi tersine çeviriyordu.günde birkaç kendine inançlı ototelkinde bulunuyordu.şöyle diyordu bugünden itibaren, hafızam her açıdan gelişiyor.

Her an, her yerde bilmem gereken her şeyi hatırlayacağım. aldığım etkiler net ve kesin olacak.bunları kendiliğinden ve kolayca aklımda tutacağım.

Hatırlamak istediğim her şey, zihnimde doğru biçimde kendini gösterecek.her gün hızla gelişiyorum. çok yakında hafızam eskisinden de iyi olacak üç haftanın sonunda kadının hafızası yeniden normale döndü.
Hafızanızı Korumanın Yolları
Belleğinizi Korumanın Yolları Vatanseverr



















Kötü Bir Ruh Halinin Üstesinde Nasıl Gelinir
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın