Nadir Bulunma Gücü

Nadir Bulunma

Kısıtlı miktarda bulduğumuz şeylere doğal olarak daha çok değer veririz temel ekonomi bilimlerinden biliriz, kaynağın azalması durumunda fiyat yükselir en nadir bulunan nesneler en uçuk fiyatlara gider elmaslar cadillaclar mucizevi aids ilaçları gibi nadir bulunma prensibi insan ilişkilerinde de güçlü bir araçtır erkekler, sıradan ölümlerden kaçan kadınlara değer verir.

Film yıldızlarının ve ünlülerin albenisi bu prensibin gücünü gösterir julia roberts kendine has eşsizliğinin tadını çıkarır julia birçok hayranının olmasından zevk alır, ama zamanını seçtiği azınlığa ayırır.

Değerli zamanını sadece yakın arkadaşlarına ayırması. dışarıdaki insanlar için onun değerini arttırır Çünkü herkes onu bulup bir merhaba bile diyemez Julia ha deyince elinizin altında olan biri olmadığından onun bu nadir bulunurluluğu değerini birden arttırır

Erkek, bu nadir bulunurluluk prensibini kullanmalıdır. Böylelikle değeri artar. Bu durumu yaratmak için her zaman ulaşılabilir olmadığınız izlenimini vermelisiniz. Ama erkekler çok sık bunun tersini yaparlar Güzel bir kadından teklif aldıklarında hemen atlayıverirler Telefon sohbetlerini ya da kadın sıkıntıdan esneyene kadar buluşmayı uzatırlar. Özellikle daima el altında olan erkekler gizemini kaybederler.

Sürekli ulaşılamayan biri olmak İçin, İdeal Erkek zamanının neredeyse tamamının dolu olduğunu hissettirir. Meşgul olma İzlenimi yaratır. Yoğun programından dolayı, İdeal Erkekler daha önemli buluşmalar sebebiyle buluşmaları sınırlar.

İdeal Erkek, kadında bir umut hissini yarattıktan sonra buluşmayı ya da telefon konuşmasını kısa keser kadınlar böyle adamlara hazineymiş gibi bakar çünkü meydan okuma pozisyonuna sahiptir her harika buluşma erken sona erer.böylelikle duygusal coşkuyu tekrar deneyimleyebilirler Nadir bulunurluluğunuzla onu delirtin. sonuç o kadar güzel olabilir ki!

Psikolojik tamamlanma ihtiyacı sonraki buluşma arzusunu artırır Her hoş sohbetin kesilmesi sonucunda kadın bir sonraki buluşmada bunu tamamlamayı iple çekecektir Bu gerici heyecanı elde tutmayı isterseniz, konuşmaları arada bir bölün

Nadir bulunurluk prensibini belli bir periyotta devam ettirmenizi tavsiye ederim gerçek bir his yarattıktan sonra ideal erkek. seçilmiş olana daha fazla vakit ayırarak kadını biraz rahatlatır on veya on beş keşif buluşmasından sonra, kadına gerçekten nadir bulunur olduğunu ama onun için bir takım ayarlamalar yapabileceğini hissettirir kadının takdirinin nasıl tavan yapacağına dikkat ediniz

Nadir Bulunma
Nadir Bulunma Gücü Vatanseverr



















1 Yorumlar

  1. Çok güzel bir yazı. Size mi ait yoksa bir kitaptan alıntı mi?

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın