Farklı Olma Gücü

Farklı Olma

MBA okulunda rekabet avantajı ürün ya da hizmet farkından doğar Ürününüzün eşsiz özelliğini ortaya çıkarın Merak uyandırmasını ve size özgü olmasını sağlayın. Apple, dizüstü bilgisayarlardaki lezzetli tasarımıyla zafer kazanmıştır.

Farklılık gücünü uyandırmak için istekli bir romantik olarak sizi diğerlerinden ayıracak özelliklerinizi geliştirmelisiniz. Bu becerilerinizi sohbette dikkat çekmek istediğiniz yere getirmek ve eşsiz olduğunuzu göstermek İçin kullanın.

Böylelikle diğerlerinden üstün olmuş olursunuz. Ayrıca bu beceriler, sohbetteki duraklamalarda, boşlukları eğlenceli bir şekilde doldurmanıza yardımcı olur

Geliştirmeniz gereken yeteneklerin zor olması gerekmez. Sıradan olmayan her şey işe yarar.büyüleyici erkekler arasında popüler olanlar kadınlarla şu gibi şeyleri de konuşabilen erkeklerdir:

Tarot falına bakmak

Fal bakmak

El falı

Psikolojik analiz

El yazım analizi

Sihir numaralar

Bu tekniklerin etkili olmasının sırrı merak uyan dırmasındadır. Kadınlar doğaları gereği bilinmeyeni keşfetmeyi sever. Dünyaevi olmayan sırlar hayal dünyalarını etkiler. Kendi analitik becerilerinizle onlar hakkında bir şeyleri açığa çıkarmanız hoşlarına gidecektir!

Beyaz Atlı Prens (Şövalye) Prensibi
Kadınlar çocukluklarında beyaz atlı prensin gelip onları götürmesini hayal etmiştir. Doğal olarak da onlara bir prenses gibi davranılmasını yetişkinliklerine kadar sürdürmüşlerdir. Yetişkin olduklarında ise romantik bir Prens hayalini artık içlerine gömmüşlerdir

Yine de prense yaraşır donanım ve kesin ilgi çok hoşlarına gidecektir

Birçok erkek, çağın kadınının saraya yaraşır davranış biçimini küçümsediğini ve birçok şeyi kendi başlarına yapmayı tercih ettiğini düşünmektedir. Güçlü kariyeri olan kadın bağımsızlık ve mesafeli tutum imajını verir Sonuç olarak. kapıyı açmak ya da kadının oturması için koltuğunu çekmek gibi eski adetler numarası geçmiş alışkanlıklar olarak tarihte kalmıştır.

Ama kadınlar erkek gibi davranmasını gerçekten istiyorlar mı internet üzerinden uluslar arası ortamlardan gelen 7500 katılımcıyla mülakat yapılmıştır mülakata göre günümüzün en yoğun kadını centilmen bir erkeğin kollarında eriyeceğini kanıtlanmıştır.

Centilmenlik asla modası geçmiş bir teknik olamaz çünkü centilmenlik vasıtasıyla kadınlara özel oldukları hissettirilir dişi ruhu doğuştan duygularını dinler ve ideal erkeği arar, bu davranış biçimi de erkeğın kadını kazanmaktaki başlangıç noktasıdır.
Farklı Olma
Farklı Olma Gücü Vatanseverr



















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın