Parlak Mesleki Tanımlar

Parlak Mesleki Tanım

İyi bir ilk izlenim yaratmak için şu anda yaptıklarınızla ilgili kısa bir paragraf yazmak yararlı bir teknik olacaktır net şekilde tasvir edin, heyecan verici detaylar verin ve bunları hafızanıza kazıyın.
bir dahaki sefere. biri size ne iş yaptığınızı sorduğunda yazdığınız kısa paragraftaki bilgileri anlatın. kulağa palavra gibi gelmemesine dikkat ederek, yaptığınız şeyden gurur duyduğunuzu hissettirin

Renksiz işler bile harika ve heyecan verici bir şekilde anlatılabilir mesela ben mi işimi seviyorum. ikamet edilen yerlerin su tesisatıyla uğraşıyorum basınç kaynağının yerini bulamadığım zamanlarda stresli bir iş olabiliyor Ama işi tamamladığımda rahatlıyorum sonra eve gidip yakın gelecekte bana daha büyük ve resmi bir donanım sağlayacak dolgun bir cüzdanla günün zaferini kutluyorum.

Gerçekten yaptığım işi seviyorum peki, ya sen sen ne işle meşgulsün bunun su tesisatçısı olduğunu kim bilebilirdi adam bir bankacı kadar kendinden emin görünüyor daha iyisi, bu adamın bir misyonu var. daha çok yükselme ve mutlu olma hedefi var adamın gayreti görünüşü ve coşkusu kadını şüphesiz etkileyecektir.

Kovalamak Yerine Çekmek

Umutsuz erkekler umutsuz bir tavır sergiler ve böyle yaparakda kadınları geri püskürtür. Yapılan gözlemler, erkekteki umutsuzluğun istenmeyen bir davranış özelliği olduğunu kanıtlamıştır.

Erkek bir kadını elde etmek için can altığını belli ederse, ne kadar nitelikli olursa olsun imajını zedeler Bu tıp erkekler barda kadınlara herkesçe bilinen gülünç tavlama cümleleri söyleyen tiplerdendir. Randevu dilenerek bir kadından diğerine atlar durur.

Reddedildiğinde ise giderek daha umutsuz, karamsar olur Neden karşı cins için bu kadar itici olduğunu merak eder Bunlar, başarıya giden tek yolun kadınların peşinden koşmak olduğuna inanan sosyal uygunsuzluklardır

Başarılı İdeal Erkek, alternatif rotası olan adamdır Kadınların (peşinden koşmaz, kadınları kendisine çeker.Kadınları çekmek demek kayıtsız bir çekicilik imajı yaratmak demektir.

İdeal Erkekler, kovalamak yerine kendilerine temel bir seçim hakkı verirler... Belki tek bir seçim
Kadınları çekmek erkeğin kayıtsız bir tavır benimse mesini gerektirir. Duygusal ilişki arayışında, asılmalarının anlaşılıp anlaşılmamasını pek umursamaz. Red ededilse de devam eder Albenisi kabul edildiğinde, bu o zaman kremalı pastaya benzer, yani zafer anlamına gelir.

İdeal Erkek kendi dışındaki monoton erkeklere heyecan verici bir alternatif olarak kadına bir fırsat sunduğunu bilir Arkadaşlık isteği kabul edilmezse, otomatikmen omuzlarını silker çünkü bunun kendi kaybı olmadığını bilir Kayıtsızlık tavrı erkekleri mıknatıs yapar çunku kovalanmaya alışkın kadınlar kendilerini bu "zor adamın" dikkatini çekmeye uğraşırken bulurlar Bu durum onlan heyecanlandırır. Kayıtsızlık kadınları çekmek için gereken tek unsurdur.

Test edilen bir başka formül ise kadınlardan oluşan geniş bir arkadaş ağı oluşturmaktır Bir sürü kadın arkadaşla görünmek merak uyandırır ve sizinle ilgilenmeye başlayarak kadınların zihninde rekabet hissi yaratır. Bir ağ oluşturmak biraz emek gerektirir. Taze ve tecrübesiz ideal bir erkek olarak, karşılaştığınız herkesle dostane tanışıklıklar edinmekle başlayabilirsiniz.

Küçük adımlarla başlayın. Önce gülümseyin. Kahvenizi aldığınız tezgahtar kıza ya da sosisli sandviç satıcısına gulümsemekle ya da merhaba demekle başlayın. Çamaşırlarınızı yıkayan kadına selam verin. Kurabiye satan izci kızı unutmayın herkesle bir iki hoş sohbet ederek aranızı sıcak tutun.

Kendi yolunuzu geliştirin özgüven tohumunu oluşturdunuz mu. çekici bulduklarınıza gülümsemekle başlayın Tamamen yabancı olanlara karşı cana yakın

olun Zamanı gelince, bu sıradan tanışıklıklar sizi şaşırtacaktır. İlçedeki herkes sizin arkadaşlığınıza aşina olacaktır. Bir dahaki sefere yabancı bir güzel sizinle tanışmayı kabul edecektir. Başkalarıyla olan dostane ilişkileriniz karşısında şaşıp kalacaklardır. Ve karizmanızın sırrını keşfetmek isteyeceklerdir.

Kadınlara Takılma Tekniği

İstekli ideal bir erkek tavlama ifadelerini kullanmaktan kaçınır çunku bu ifadeler reddilmekle sonuçlanan yakarışlardır bu cümleye nasıl hayır diyemezsiniz tanrım baban bir hırsızmış sanırım çünkü yıldızları çalıp gözlerine saklamış çıkabilir miyiz

Boktan : :)

Yeni tanışıklığında ya da ilişkiyi derinleştirmek için randevu ayarlama konusu böyle küçümsenecek bir deneyim olmamalıdır

Bir randevu isterken buluşma kelimesini kullanmamak daha iyi olabilir çünkü böyle bir ifade kadınların doğrudan savunmaya geçmesine sebep olabilir kadınlar böyle bir talep karşısında kendilerini baskı altında hissedebilir çüııkü buluşma kelimesi onlara kuşatılmayı çağrıştırabilir.

Buluşmalar, kadına hazır olmadığı türden bir vaat ya da icraatı vurgular bu yüzden, direnci kesinlikle oluşturmanın en kesin yolu şöyle, sormaktır merhaba, birbirimizi biraz tanıdığımıza göre neden buluşmuyoruz, mesela önümüzdeki hafta böyle bir ifade, sönük ve yaratıcı olmayan bir zihinden çıkar buluşma ayarlamak için ideal erkek diplomatça bir yaklaşımda bulunur, yani buluşmayı çağrıştırmayacak bir şey söyler masumca birlikte takılmak gibi bir şey

Şunun gibi cümle tatlı bir tonda söylenebilir mary bu sohbetten son derece zevk aldım belki daha sonra bir kahve falan içmek için takılabiliriz sende ister misin 

Basit, etkili ve korkutucu değil. Bu cümle arkadaşlar arasında gayet masum bir buluşmayı önerdiğinden herhangi bir baskı durumu yaratmaz. Dahası. bu buluşma onun da dört gözle bekleyeceği gizli bir emir olabilir (Gizli emirlerle ilgili daha fazla bilgi ilerdeki bölümlerde verilecektir.)

Öneriyi alan kadın gururunun okşandığını hissedecektir sohbeti beğendiğinizi ifade ettiniz ve o anın tekrarından hoşlandığınızı vurguladınız sonra cesur bir şekilde ilerleyen bir zamanda buluşmaya karar verdiğinizi gösterdiniz ve o da kabul etmesi gerektiğini duşundu tek cümlede kendinizi hassas kendine güvenen biri olarak göstermiş olursunuz.herhangi bir umutsuzluk belirtisi yoktur sadece samimiyet vardır.
Kızları Tavlama Tekniği
Parlak Mesleki Tanımlar




















Nadir Bulunma Gücü
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın