Altın Yanılsaması

Altın Yanılsamaları

Her gün insanların büyük zenginlik yanılsamaları olduğu görülmektedir ama bu yanılsamaların zenginlikler ele geçirmeyi sağlayacak kadar açık ifade edilmiş olanı çok azdır bununla birlikte arizona poenix de bayan helen w.nın başına gelen budur.

Bayan W. evinin yakınında bulunan terkedilmiş bir evi rü­
yasında gördü rüyada bu eve gidin, orada çok altın var diye mırıldanılıyordu.

Bayan W. bu terkedilmiş konuta gitmek için çok iyi tanıdı­
ğı tepeyi tırmandı sıvanın dökülmüş olduğu yerlerde duvarı dikkatle incelediğine, duvarların kütle halinde altın tuğlalardan yapılmış olduğunu gördü.

TELEKÜLT GÜÇ SAYESİNDE SERVET YAPAN ADAM

Bir kaç sene önce, Armant V. Hasen adlı biri, Monte Carlo kumarhanesindeki bankayı iflas ettirmek için telekült gücünü kullandı o bu kitabın size açıkladığı güce başvurarak, topun rulet üzerinde izleyeceği yolu, at yarışlarının gelişimini, bir iskambil oyunun nasıl sonuçlanacağını önceden görebiliyordu.

Çıkacak numaranın kırmızı ya da siyah üzerinde olmayacağını 
tahmin etmek ve gecede ortalama iki kere, çıkacak numarayı doğru olarak önceden söylemek için ruletin yanında durması yetiyordu bu psişik televizörü sayesinde oluyordu bir hafta sonra Armant Hasen banka hesabında bir servetle ayrıldı ve yaşamının geri kalan bölümünü başkalarının hizmetine adamakla geçirdi.

Ruhlar bir sarkaçın ya da bir su kaynağı arayıcısının bastonun 
hareketini etkileyebiliyorsa bunun neden bir çift zar atı­mı ya da rulette bir numara çıkışında yapmasınlar bir çok insan,bu teoride bu değişik olayın, bunun yanısıra “yerden kaldırmaları sağlayan zihinsel parmak bölümünde anlatılan olayların olası bir açıklamasını görmektedirler.

GÖKYÜZÜNDEN DÜŞEN BOZUK PARALAR 


En son olarak da, İngiltere’de Bristol yakınlarında, beş ya­
şında küçük bir kız çocuğu okuldan eve dönerken ayaklarının dibinde bir peny yağmuruyla karşılaştı bunları toplamak için eğildiğinde, gökyüzünden bir avuç peny daha yağdı küçük kız bunu doğal olarak okulda anlattı ve ertesi gün

Gökyüzü Sokağındaki penyleri görmek için hepsi oraya gitti g
elişlerinden bir kaç saniye sonra penyler gökyüzünden yağ­maya başlağı bugün şehrin dört bir yanında çocuklar hergün wastfield close a gidiyorlar ama, binlercesini topladıkları halde bu ço­ğu zaman bir saatten az bir zaman içinde oluyor herkese yetecek kadar para var

Altın Yanılsaması
Altın Yanılsaması













Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın