Doktor Ruhlardan Yardım Almak

Doktor Ruhlardan Yardım Alabilirsiniz

Doktor ruhlar faaliyetinin en dikkat çekici örneklerinden biri mayidy hervey tarafından garip olaylar da anlatılmaktadır herhalde egard caycenin öyküsüdür gayce 1876’da kentuckyde doğdu ve çok az okudu 21 yaşında kronik ses yitimi gibi gözüken bir rahatsızlıktan layne adlı hipnotizmacı tarafından iyileştirildi.

Layne hipnoz halinde bulunduğu sırada çoğu zaman biz görüyoruz sözcüklerini kullanıyordu ki bu da görülmez bir varlığın yardımını aldığı tahminini doğuruyordu.cayce doktora ne yapması gerektiğini sordu uyandığında cayce iyileşmiş olduğunu gördü.

Bunun üzerine layne, kendisi yada görünmez yardımcılarının onun karnındaki ağrıları teşhis edebilmesi için yeniden hipnotizma etmek için ikna ettiler cayce bütünüyle iyileştiren bir tedavi uyguladı.

Bunun arkasından cayce pek istemeye istemeye, başka insanlara teşhis koyabilmek ve tedavi yöntemi belirtebilmek için yeniden hipnotizma edilmesine izin verdi belli bir sayıda iyileştirme gerçekleştirdiği sırada bu haber harvvard üniversitesinde,sprititüalistlerin ve şarlatanların

Maskesini ustaca al aşağı,eden dr. huğa munsterberg’in kulağına gitti dr. m. bu olayda hiçbir üçkağıtçılık olmadığını kabul etmek için tam üç gününü harcamak zorunda kaldı.O andan başlayarak ve 1944’de ölümüne kadar cayce, yaşamını ruhlardan, profesörlerden ve doktorlardan aldığı bilgiler aracılığıyla başkalarına yardım etmeye adadı çok geçmeden,ruhlarla tek başına ilişkiye geçebilmek için kendi kendini hipnotize etmeyi öğrendi insanlara parasız yardım ediyordu ama kendi rızalarıyla vermek isteyenlerden de kabul ediyordu.

Bir başka seferinde cayce’ın oğlu hugh lynn bir mağnezyum parçasıyla gözlerini yaktı doktorlar onun hiçbir zaman göremeyeceğine inanarak hayatını kurtarmak için bir gözünü almak istediler.

Cayce transa geçti ve pansumanlara biraz taneli asit eklenmesini söyledi doktorlar bunun çok ağır geleceğinden emindiler ama görüşün kaybolduğu konusunda da aynı şekilde emin olduklarından kabul ettiler onaltıncı gün pansumanlar açıldı hugh lynn kazadan önceki kadar iyi görüyordu.
Doktor Ruhlarla İletişim
Doktor Ruhlardan Yardım Almak




















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın