Kozmik İşaretler Nasıl Anlaşılır

Kozmik İşaretler Nasıl Anlaşılıyor

Bu sayfaları dikkatlice okuduysanız, ruhsal güçlerle iletişim kurmanın ne kadar kolay olduğunu görmüşsünüzdür.bu güçlerin varlığından kaynaklanan muazzam deneyimleriniz olmuştur.telekült gücü aracılığıyla onlarla direkt iletişime girebilmiş ve sorunlarınıza cevap alabilmişsinizdir yine onların varlığını siz her ne kadar kabul etmesiniz de, yardımlarını inkar etsenizde mutlaka sizin lehineze bir çok şey olmuş ve şansınız da ekseriyetle yaver gitmiştir.

Bu bölümde işaretler veya telkinler yoluyla bu güçten günlük hayatta faydalanmayı öğreneceksiniz bu işaretler bir rüya, bir görüntü, bir his, doğal bir olay, başkalara tarafından yapılan bazı hareketler ve hatta hayvanların davranışları şeklinde görünebilir ruhların işaretleri, yararlandığınız takdirde sizi doğrudan başarıya götürecek işaretleri algılamanıza yardımı olacaktır.

Bu tıpkı bir aracın başka bir araç tarafından çekilmesi gibidir eğer bir araç buna uygun donanmışsa, eskiden insan gücüyle yapılan işi bir düğmeye dokunarak yapmak mümkündür aynı şekilde, eğer ruhlarla uyum içindeyseniz herşey size kolay gelir.

Önümüzdeki sayfalarda ruhsal güçlerin kendilerini gösterdikleri yollardan bazılarını göreceksiniz her duruma göre belirgin bir işaretleri olmasa da kozmik işaretlerin çoğunun belirdikleri zamana ve duruma göre bazı özellikleri vardır bunlar 

1.Aşk İşaretleri
2.Zenginlik İşaretleri
3.İyilik işaretleri
4.Kötülük işaretleri 
5.Tehlike İşaretleri
6.Kurtarma işaretleri

Bütün bu işaret türlerinden,çoğunlukla belirdikleri özel olayların ışığında söz edeceğiz böylece kendi hayatınızda bu işaretleri tanımanız daha kolay olacaktır.

BİRİNCİ DEVRE: GÖRÜNMEZ İŞARETLER NASILGÖRÜNÜR HALE GELİR?
Ruhlar size her gün bazı işaretler yollarlar.eğer sadece bu işaretler takip edilebilseydi yaşam cennetten farksız olurdu bu işaretler, sevdiğiniz varlıkların size daha yakın, daha bağlı olmaları için neler yapmanız gerektiğini söylerler size çekici gelen bir kimsenin, size söyleyebileceklerini hayal kırıklığına uğramamanız için iletirler.

Size, ilişkide bulunduğunuz kişilerin size karşı dürüst olup olmadıklarına dair işaretler yollarlar. size bir tehlikeyi önceden haber verirler çözümlemeniz gereken bir sorununuz olduğunda, örneğin para bulmak, sıkıcı bir durumdan kurtulmak, bir arzuyu tatmin etmek için başvuracağınız bazı işaretler vardır.

Gün boyunca ruhsal güçler, büyük bir iyiliklerle size sihirli olağanüstü işaretler yollarlar. şu anda oturmuş bu kitabı okuyorsunuz ve kendi kendinize hayallerinizi nasıl gerçeleştireceğinizi, sizi iyileştirecek doktoru nerden bulacağınızı, uzun zamandır izini kaybettiğiniz bir arkadaşınızı veya bir yakınınızı nasıl bulabileceğinizi, şu anda bulunduğunuz yaşam seviyesinden daha yüksek bir seviyeye

Gelebilmek için gerekli parayı nasıl kazanabileceğinizi, size tuzak kuran düşmanlarınızı nasıl alt edebileceğinizi veya bir yakınınıza ya da bir arkadaşınıza ne şekilde yardımcı olabileceğinizi düşünüyorsunuz aklımıza gelen bu soruların her biri içle şimdilik göremediğimiz ancak birinci devreyi geçtikten sonra rahatlıkla görebileceğimiz işaretler vardır.

Bu kozmik işaretleri tanıyabilmek için birinci devre, ilk büyük adım, onların varlığını bu evrende, mantığımızın ötesinde bize yardımcı olmayı amaçlayan bilinmeyen bazı ilahi güçler olduğunu kabul etmektir karşılaştığımız güçlüklerden haberdar olan, ancak bizim göremediğimiz güçler.

Ruhumuzu ele geçirip bize ayağınızı denk alın, bana itaat etmek zorundasınız yoksa demek yerine, bizi kendi irademizle başbaşa bırakan güçler.

İKİNCİ DEVRE İŞARETLER TAM ZAMANINDA GELİR
Bu devre, Üstün Güçlerin size bir işaret yollamaya karar verdiklerine bunun mutlaka uygun zamanda ve sizin de anlayabileceğiniz şekilde olmasına dayanmaktadır Örneğin, acil çözüm gerektiren bir durum varsa, siz o anda nasıl davranmanız gerektiğini söyleyecek bir işaret mutlaka gönderilir.Ama şayet durum hemen yapılması gereken bir hareket gerekmiyorsa o zaman işaret, size herhangi bir zamanda gönderilebilir.belki bir kaç saat içinde, belki de bir kaç gün içinde ama sonuçta her zaman gönderilir.

ÜÇÜNCÜ DEVRE İŞARET ALDIĞIMIZDA YAPAÇAĞIMIZ ŞEY
Bu en kolay devredir. İşaret size ne söylerse onu yaparsınız söylediklerinizi takip ederek üstün gücü adeta sizin enerj kaynağınızmış gibi kabul edin. çünkü size her zaman başarı yolu gösterir ve en az gayretle doğrudan başarıya götürür.
Kozmik İşaretler
Kozmik İşaretler Nasıl Anlaşılır Vatanseverr

















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın