Zihinsel Kaldırma Parmağı Nasıl Kullanılır

Zihinsel Kaldırma Parmağı

Bu tecrübeler düşünce hayalinde yaratır düşünce nesnesiyle karşılıklı ilişki içindedir ya da düşünce yöneltildiği her şeyi mıknatıssal olarak kendine çeker ve yıllardan beri duyduğumuz diğer savlara benzer anlamda bir fikir vermektedir düşüncenin tabiatı ne olursa olsun, hayaline göre yaratmaktadır.

Telekinezide bunu kendinize oldukça kolay bir şekilde kanıtlayabilirsiniz çünkü nesneleri, biraz pratikle, onlara dokunmaksızın kolayca yerinden oynatacak bir tür zihinsel kaldırma parmağına sahipsiniz aşağıdaki gibi davranın

1- Yaklaşık yirmi santimetre karelik, orta ağırlıkta bir kâğıt alın ve onu köşegeninden katlayın sonra açın ve diğer köşegenlerinden aynı şekilde bir köşegen oluşturacak ve katlanan iki plinin köşegenlerde birbirini keseceği şekilde yeniden katlayın.

Azıcık havaya kalkmış, alçak bir piramit şeklini alacak olan kâğıdı yemden açın sonra bir toplu iğne alın ve bunu bir mantara, ucu mantarın yüksekliğini iki üç santim geçecek şekilde batırın mantarı ve ucu havada olan iğneyi, ters çevrilmiş bir bardağın üzerine (kağıt iğnenin ucunda kendi ekseninde
dö­nebilecek ve her türlü harekette serbest olacak şekilde) yerleştirin.

Kağıda alın ve piramidin dört köşesi aşağı bakacak şekilde, köşegenlerin kesiştiği yerden, iğnenin ucuna dengede duracak tarzda koyun bardağı kağıt, mantar ve iğneyle birlikte bir masanın ya da çalışma masasının üstüne koyun. Sonra, ellerinizi, kâğıttan bir santim yukarda, kağıt rahatça hareket edebilecek tarzda, kupa şeklinde tutun. O zaman ona iğnenin ucunda dönmesini emredin.

Başlangıç olarak kağıt, belki de şu ya da bu yöne .yavaş yavaş dönerek sendeleyecektir; ama elleriniz kararlı kalırsa ve düşüncenizi belirli bir hareket yönüne doğru konsantre ederseniz, kağıt iğnenin ucunda hızla dönmeye başlacaktır zihninizden ona yön değiştirmesini emrederseniz hareket duracak ve kağıt zıt yönde dönmeye başlayacaktır.

2- Bir başka yöntem de birden onikiye kadar saat kadranı çizili ve küçük kadran diye adlandırılan daire şeklinde bir karton kullanmaktan ibarettir birden on ikiye kadar saat kadranı çizili ve “küçük kadran” diye adlandırılan daire şeklinde bir karton kullanmaktan ibarettir.

Kağıdın merkezine sivri bir iğne batırılır ve üzerinde ok şeklinde kesilmiş ince kartondan küçük bir parça dengede yerleştirilir daire karton su dolu bir bardağın üstüne yerleştirilir işlemci ellerini bardağın kartonun ve okun üzerine yerleştirir; sonra oka dönmesini, yer değiştirmesini, ve belli bir sayı üzerinde durmasını emreder.

3- 
Bir çift zar alın zarlardan birini seçin ve gelmesini istediğiniz sayıyı belirleyin bu tarafı zarı atacak olan el ayasına dayayın ama sürtmeyin. Seçtiğiniz numara üzerinde düşüncenizi kuvvetli bir şekilde yoğunlaştırın ve birkaç saniye sonra gelmesini istediğiniz sayıyı kuvvetlice isteyerek zarı atın.

Zar elinizden ayrıldığı sırada parmaklarınız uzanmış, aya, zara dönük şekilde elinizin gergin kalmasını sağlayın bir kaç kez başarıya ulaştıktan sonra iki zan elinize alın.

Gelmesini istediğiniz sayıları seçin başlangıçta belleğinizin daha kolay tutacağı basit bileşimler ya da çift sayılı seçerseniz işiniz kolaylaşır zarların bu iki yanını zarları atacağınız elin ayasına bastırın bu sayıları iyice aklınıza yerleştirin sonra da seçtiğiniz sayıların çık­masını isteyerek zarları atın

Zarlar elinizden ayrıldığı zaman, elinizin, ayasının aşağıya dönük gergin olmasına özen gösterin. birkaç eksersizden sonra çok iyi başarmalısınız giderek daha büyük nesnelerle alıştırma yapın, hatta gitti­ği yolda bir kediyi ya da köpeği etkilemeye çalışın.

Bir insan yer değişirirken onun el ya da vücut hareketlerini etkilemeye çalışın. hatta bu, bir maça gidildiği zaman beyzbol topu ya da oyuncular üzerinde bile yapılabilir en son olarak da daha önemli, örneğin otomobil gibi nesnelerin hareketini etkilemeye çalışın.

Dr. Rhine telekinezi ya da psikokinezi olayın diğer tanı­mı incelemesinde, bir insanın başarmak için ulaşmak istedi­ği hedefte, zihinsel olarak güvenli bir bekleyiş, konsantrasyon ve sevk benimsemesi gerektiği sonucunu çıkardı.

J.O.Neiil’in “New York Herald Tribüne de anlattığı gibi duke üniversitesinin tecrübeleri, inanç ya da imanın, bir psikokinezi düşüncenin madde üzerine kumandası ya da telepati tecrübesinin başarısında temel faktör olduğunu teyit etmiştir ne bir genç kadının, zarın düşmesine kumanda etmek isteyen gençlerden birinin dikkatini başka yöne çevirdiğini ve herkes­çe bilinen maddeyi düşüncel olarak

yönetebilme yeteneğini kuşkuya düşürdüğünü, bu genç kadının, onun kendine güvenini azaltan ve deneyimini başarısızlığa uğratan olumsuz bir faktör telkin etmeyi nasıl başardığını anlattı. Neill: oldukça hatı­rı sayılır olasılıklar, zıt tecrübeden-henüz denenmemiş kaynaklanabilir bunu izleyerek, güveni geliştiren yüreklendirici bir sohbetle, gelişme olanakları doğrulanabilir” diyerek ilginç bir sonuç çıkırdı.

Zihinsel Kaldırma Parmağı Talih Oyunlarında Kullanma

Birçok profesyonel oyuncu, iskambil, zar, rulet gibi talih oyunlarında hatta bovling, golf gibi göndermeli oyunlarda (sözde şansa bağlı denilen) birçok sonucun elde edilmesinde, büyük öl­çüde zihinsel etkilemenin payının olduğunu iddia etmektedirler.

Para makinasında devamlı olarak kazanan bir oyuncu oynama arzusunu duymuyorsam makinalardan birine hiç yanaş­mam ki bu da kazanmayı düşünme halinde olmam gerektiği anlamma gelir yeni bir psişik tele kumanda durumu 

Kafamda en küçük bir kuşku uyandığı zaman kazanmadığımı farkettim ama oynamaya başlamadan önce kazanacağıma inandığım zaman, kazanacak numaraları boş geçtiğimi hiç hatırlamıyorum dedi.
başka sonuç olmadığı için, olumlu davranış, kendine alabildiğine güvenme, çevredeki insanların düşüncelerini etkiler.

Başka mesleklerde olduğu gibi, birçok prefesyonel oyuncu da başkalarının bilinçsiz - hatta irade dışı yardımını gerçekten yaratabilmek için bu işlemden yararlanmaktadır çünkü kaybetmeyen biri izlenimini verdiğinizde ve bundan eminmiş gibi, davrandığınızda, başkaları sonunda buna inanır.

Kendilerinin kazanmayacağını düşünmeye başlarlar ve sizin sıranız geldiğinde sizin kazanacağınıza inanarak bilinçsiz olarak size yardım etmeye başlar şu halde zihinsel gücünüz hatı­rı sayılır derecede artmıştır, çünkü sizi kazandıracak olanın üzerinde yalnızca bir düşünce değil bir çok düşünce konsantre olmuştur

Örnek olarak işte küçük bir olay kuzeydeki oduncular kampında her cuma akşamı adamlarıyla zar oynayan bir uştabaşı vardı şansı olağanüstüydü ama adamlar, onun hile yapmadı­ğını bildiklerinden, şansının döneceği zaman onu yenme umuduyla, giderek daha çok oynuyorlardı bir gün ustabaşı oynamaması için herkes bir dolar yolladığı takdirde gelmeyeceğini haber verdirdi.

Herkes öneriyi geri çevirdi o zaman ustabaşı geldi ve başka bir öneride bulundu her kim isterse zarları onun için atmasına izin vermeyi teklif etti.

Oyuncular başta bunu kabul etmekten memnunluk duydular ama oyun ilerledikçe, zarları atan adamın her zamanki şansızlığı ne olursa olsun, zarları ustabaşı için attığı zaman kazandığını farkettiler şu halde ustabaşının  sırrı neydi kazanacağına dair güven bu, zarlara dokunmadan kazanmasını sağlayan bir tür psişik tele kumandaydı.
Zihinsel Kaldırma Parmağı
Zihinsel Kaldırma Parmağı Nasıl Kullanılır Vatanseverr














Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın