Eşyalara Dokunmadan Yerlerinde Nasıl Oynatılır

Eşyalara Dokunmadan Hareket Ettirme

Eusapia Palladino, hiçbir üçkağıtçılık yapmadan, eşyalara dokunmadan, güpegündüz onları yerinden oynatıyordu. 1908’de onun söylediklerinin doğru olup olmadığını anlamak amacıyla,
psişik Araştırmalar Birliği tarafından kuşkuculuklarıyla tanınmış bir grup adamdan oluşan komite kuruldu komitedekilerin her biri bir çok sahtekarlığı ortaya çıkarmıştı.

Bu kadının doğduğu şehir olan Napoli’ye kadar geri döndü her ne kadar yalnızca adını yazmasını biliyorsa da bu sıska görünüşlü kadın en seçkin bilim adamlarını hayal kırıklığına uğrattı ve gücünü yüzlerce defa gösterdi.

Dört adam tarafından elleri ve ayaklan bağlanmış olarak ağır bir akaju masaya psişik tele kumanda iletebiliyor ve onu yemek odasında yerinden kıpırtabiliyordu bilim adamlarının gözleri önünde masa yerden kalktı ve yaklaşık on santim havalandı.

Çevreden yapılan titiz bir araştırma, ne bir elektrik kablosunun ne de elektromıknatısın bulunmadığına güven getirmeyi sağladı kadın gevşediği ve konsantre olmayı bıraktığı zaman masa yeniden yere düşüyordu.

Londra’dan Jacques Webber’in eşyalara dokunmadan ku­manda edebilme gücü vardı bir keresinde yirmi kiloluk bir kitaplığı, dokunmaksızm kaldırırken fotoğrafı çekildi. London Daily Mirror” havada dalgalanan kitaplığın fotoğrafını yayınladı ve bu olaya üç sütün ayırdı.

ÇİÇEKLERİ VE MEYVELERİ GÜR BİR ŞEKİLDE NASIL YETİŞTİRİRSİNİZ ?

İnsan aklının gücü (ya da en azından seslerin titreşim etkisi) bir bitkinin örneğin tohumlar, çiçekler, sebzeler, ağaçlar üzerinde konsantre olduğu zaman psişik tele kumanda sayesinde daha gür bir şekilde yetişeceği iddia edilmektedir claude bristol bir kaç yıl önce, İsviçreli bir bahçıvanımız vardı.

Bah­çemize belli sayıda ağaçlar ve ağaççıklar dikmemiz için ısrar ediyordu öncelikle yenileri dikmek için eski ağaçları sökmek istemesinde bir neden göremedim ama ısrarı üstün geldi onları dikerken ağaçları yere koyduktan ve köklerini örttükten sonra, bir tür işitsel saygı töreninde bulunduğunu gözlemledim.

Ağaççıklar için de aynı şeyi yaptı. Bir gün merakım üstün geldiğinden ağaçları ve ağaççıkları dikerken ne mırıldındığını sordum bana bir an düşünceli düşünceli baktı ve belki anlayamayacaksınız ama onlarla konuşuyordum.

Yaşamak ve çiçek vermek zorunda olduklarını söylüyordum bunun çocukken isviç­redeki öğretmenimden öğrendim büyüyebilen her şey teşvik almalıdır benim de yaptığım bu oldu, dedi diye yazıyordu.

Söylendiğine göre Lutfer Burnek da aynı metodu kullanı­ yordu. Hatta bir keresinde bir doğrulama denemesine girişti. iki grup tohum ekti birinci grup ekerken yumuşak sesle mırıldanmayı ve yüreklendirici sesler söylemeyi sürdürdü öteki grup sessizce ekildi. Her iki grup da aynı miktarda sulandı beslendi ve aynı özen gösterildi sessizce bakılan bitkiler belli sayıda kötü oluşmuş bitkilerle normal ama müzikle ve dualarla bü­yüyenler birinci gruptan iki defa daha iyi büyüdüler.

Unity VVeekly” dergisi birkaç yıl önce bir çiftçinin öykü­sünü anlattı; çiftçi tarlasını ekerken koyduğu her tohumu kulsuyor ve zihninde onun vereceği bereketli ürünü hayal ediyordu komşular onun ürünlerinin bolluğu karşısında hayrete dü­şüyordu.

Şimdi sıra sizde bu yazımızda, çaba gösterirseniz, kendi kendinize gerçekleştiremeyeceğiniz hiçbir psişik ya da okkült olay yoktur. denemek için madde üzerinde düşünce tecrübelerinden.biriyle başlayın, sonra daha üstü düzeydeki psişik güçlerle devam edin büyülü sözcük inanmaktır yapabileceğinize inanın ve yapacaksınız

Eşyalara Dokunmadan Yerlerinde Oynatmak
Eşyalara Dokunmadan Yerlerinde Nasıl Oynatılır Vatanseverr



















Okkült Kardeşlik Üyesi Nasıl Olunur
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın