Kaldırma İşlemlerini Yapan Zihinsel Parmak

Kaldırma İşlemleri Ve Zihinsel Parmak

Düşünme gücünün madde üzerindeki bir diğer gerçekliğide telekinezidir gerekçe mesafe ve hareket anlamına gelen kelimelerden türeme yani bir nesneye dokunmadan onu hareket ettirmedir.
telekinezi deyimi bir olgu, ama yine de gündelik ve her an çevremizde meydana gelen bir olgu için araştırılm ıştır bir diğer deyim de tele-kumanda olacaktı.

Gerçek trenler gibi çocukların elektrikli trenleri de elektrik sinyalleri aracılığıyla uzaktan kumanda edebilmektedir kameralar ve her türlü teçhizatın yanısıra uzay şebekeleri de fiziksel dokunma olmaksızın ve yüzlerce kilometre mesafeden kumanda edilmektedirler.

Elinizde tutabileceğiniz uzaktan kontrol aracıyla kumanda edilen, çok zayıf elektrik itimleriyle odanızın öteki ucunda, oturduğunuz yerden kalkmadan televizyonunuzu çalıştırabilir ve fiilen televizyonunuza dokunmadan istediğiniz programı seçebilir ve dü­zeltme yapabilirsiniz tabi ki bu tür bir telekinezi, mekanik bir teçhizattan kaynaklanmaktadır, değil mi?

Ama tecrübe edenlerin kanısına göre, herhangi bir teçhizat olmaksızın da çok derin bir konsantrasyon sayesinde ve 3. bö­lümde anlatılanlara benzer yöntemlerin kullanımıyla, yalnızca düşünce gücüyle aynı neticeleri elde etmek mümkündür.

Çünkü insan düşüncesi de aynı şekilde, hangisi olursa olsun, herhangi bir nesne üzerine yöneltilebilen elektrik itimleri doğurmaktadır her ne kadar bazıları -sorunu hiçbir zaman inceleme zahmetine katlanmaksızın burun kıvırarak bu düşünceyi geri çevireceklerse de, ben bu blogda size, çok basit bazı

Yöntemler sayesinde, beyin dalgalarınızın gücüne bir tür psişik tele kumandayı doğrudan doğruya nasıl eklemeniz gerektiğini ve bir eşyaya dokunmaksızın kaldırabilmek için beyin dalgalarınızı bir dış nesneye nasıl yöneltmeniz gerektiğini göstereceğim.

Zihinsel Kaldırma Parmağıyla Trenleri Durduruyor

İşte telekült gücünün olağanüstü ve doğru bir örneği bir new york sakinin istasyona geldiği ve treni hareket etmek üzere bulduğu her seferde bu çok güçlü, çok basit ama inanılmaz gücü kullandığını anlattı.

Telaşla kapıyı açmaya çalışırken, treni kaçırma yerine şimdi, treni durdurmak için zihinsel parmağını sadece trene doğ­ru yöneltmekle yetiniyor,zaman zaman da gıcırtılı bir fren sesi arasında onun hareketini durduruyordu seyirciler olayı bir tür doğaüstü şansa, ya da kondüktörün hatır sayıcılığma bağlıyorlar ama bu yolcu onun buna dahil olmadığını belirtiyordu.

Gücü sayesinde yalnızca treni durdurmakla ve kondüktö­rün bütün çabalarına rağmen trenin hareket etmesini engellemekle kalmıyor, makinistin şaşkın bakışları arasında kapılara dokunmaksızın onları da açıyordu. .

TELEKİNEZİNİN BİLİMSEL KANITI

Telekinize üzerine klinik verileri bir araya getirmek amacıyla, bu son yirmi yıl boyunca, Duke Pittsburg ve Columbia üniversitelirinde Profesör Joseph Banks Rhpine, Oliver Reiser ve Ernest Hunt VVringht tarafından çok sayıda sistematik araştırmalar gerçekleştirildi insan ve hayvan düşüncesinin hareketsiz nesnelerle olduğu kadar, diğer madde dışı varlıklarla ilişki alışverişinde bulunduğu kanıtı apaçıktı.

Daha da önemlisi zihinlerin faaliyetlerimi yalnızca başka insanlarla ve hayvanlarla değil, camsız inorganik eşyalarla da örneğin bir çift zarlada tamamlayabildikleri yadsınmaz bir şekilde açıktır.
Bu alanda en dikkati çekici çalışmalar belki de

Dr.Rehine ve arkadaşlarının, telekinezinin boşuna bir teoriden daha fazla bir şeyler olduğunu kanıtladığı Duke üniversitesindeki çalışmalardır her türlü hile olasılığını ortadan kaldırmak için zarlar bir teçhizat yardımıyla atılıyordu.

1934’de bu çalışmalar başladığından beri milyonlarca defa zar atıldı sonuçlar Dr. Rhine’la arkadaşları deneklerin, zar atışlarını onlarla algılanabilir hiçbir kontakt olmaksızın etkiledikleri hükmüne vardılar.
zarlarla ve mekanik teçhizatla her türlü fizik ilişkiyi engellemek için uzakta durarak bazı sayıların biçimi üzerinde zihinsel olarak konsantre olarak.

Çeşitli deneylerde, telekinezinin etkisi altında elde edilen sonuçlar, aynı sayı kombinezonlarının ardarda geliş şansını milyonda bir olarak kestirerek, bütün geleneksel matematik tahminleri başarısızlığa uğratıyordu.
Zihinsel Parmak
Kaldırma İşlemlerini Yapan Zihinsel Parmak Vatanseverr


















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın