Okkült Kardeşlik Üyesi Nasıl Olunur

Okkült Üyesi Nasıl Olunur 

Olaylar yaratma sayesinde zihniniz bir Psişik jeneratöre ya da rüyaları çok somut gerçeğe dönüştüren bir roproduksıyon makinesine benzer.bu, zihinde tasarlanmış bir fikirle gelişen ve bu fikrin -hiçlikten çıkan- somut, elle tutulabilir bir gerçeğe dönüşmesiyle son bulan bir süreçtir. Ve bu yalnızca düşünce gücüyle somutlaşan maddi nesnelere bile uygulanır.

Para Dostluk Ve Güçle Donatılmış Bir Hayata Nasıl Sahip Olunur ?

İngiltere’de La Warr d’Oxford laboratuarları, maddeleşmek üzere olan düşüncelerin bile fotoğrafım çeken kameralar yaptı­lar. “The Ark” (1) dergisi 1954 Aralık sayısında, bir bilgi yarı açık çakının zihinsel görüntüsü üzerine konsantre olduğu zaman kameranın bu düşünceyi sadakatle çektiğini anlatıyor. Oxford’da bir rahip tarafından kutsanmış musluk suyunu resmeden bir fotoğraf suyun görüntüsünde beyaz bir haç gösterirken, benzeri kutsanmamış bir su fotoğrafında haç görülmüyordu.

Gerçek maddeleştirme alanına gelmek için insan zihnini vü­cut elektrikliliğine kumanda etmek, havadaki moleküller üzerinde etkili olabilmek için, nesnenin doğru kopyası biçimde gö­rülecek tarzda bu moleküllerin titreşim ritmini yavaşlatmak için bunu kullanma yetisine sahip olduğunu gösteren kanıtlar topladık.

Bu olay çok kez gözlemlendi fotoğraftandı ve bizi insanda bir kutsallığın varlığı teorisine götürdü bu teoriye göre benli­ğinizde her zaman Tanrı’mn küçük bir parçasını taşıyorsunuz).

BOŞLUĞUN İÇİNDEN ETTEN KEMİKTEN GÖRÜNEN BİR VARLIK ÇIKARDI

Mistikler (Bayan Alexandra David Neel gibi) hayal önünde gerçekten hayali varlıklar orta çıkarmayı başardılar. Bayan Neel’in,tibet rahibi olmak için çıraklığının bir bölümünü, yakla­şık bir yıl boyunca tibet dağlarının bir yerlerinde yalnızlık içinde düşünmekle geçti.

Bu dönem sırasında garip bir deneye girişti. Altı ay boyunca güleryüzlü şişman bir rahibin görüntüsü üzerine kendini konsantre etti. Bu dönemin sonunda zihnini bu hayali biçimi ger­çekten bir varlığa dönüştü ve Bayan Neel’in inzivaya çekildiği yeri bulaıılarca net bir şekilde farkedilmeye başlandı. Onlara saydam bir hayalet gibi değil, etten kemikten bir yaratık gibi gö­rünmeye başladı.

ZİHİNSEL ÇEKİM YASASI (parayı çeken zihinsel mıknatısınız)

Hissedilir şekilde dev bir mıknatıs gibi hareket eden bir Zihinsel çekim yasası vardır. Bu yasa şöyle açıklanabilir:

Yalnızca, karekterinizle uyum içinde olan zihinsel titreşimleri, düşünce akımlarım, tinsel dalgaları ve düşünme biçimlerini kendinize çekmiyorsunuz ama aynı zamanda bu titreşimleri yayan insanları, sizinle aynı çıkarlı olan insanları kendinize çekiyorsunuz (ve çekiliyorsunuz).

Projelerinizin başarısında ve amaçlarınızın gerçekleştirilmesine yardımcı olacak insanları kendinize çekiyorsunuz. Aynı şekilde projeleri sizi ilgilendirecek insanlar tarafından da çekiliyursunuz.
Kısacası, her kişi ideallerini maddeleştirme ve arzularım somutlaştırmak için ihtiyacı olan kişiyi kendine çekmek eğilimindedir.

Bu yazımızda sayılanların yanısıra bu olgular, insanın zihnin­ de tasarladığını maddeleştirebileceğini kanıtlamaktadır şimdi size, bu tinsel güç sayesinde isteklerinizden herhangi birini ger­çekleştirebilmek amacıyla zihninizdeki maddeleştirme gücünü artırmaya yarayacak bir metod belirteceğim.

Okkült Kardeşlik
Okkült Kardeşlik Üyesi Nasıl Olunur





Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın