Düşünceleri Vucudunuza Nasıl Yöneltirsiniz

Düşünceleri Vucudunuza Yönlerdirmek

Dikkatinizi sağ elinizin parmaklarına yöneltiniz bu parmakların düşüncesi tüm zihninizi doldursun. kaslarınızın en ufak kasılmasının ve en küçük kan olaşımının bilincine varın. bu parmaklar üzerinde konsantre olun. onlara, kendilerini yorgun...ağırlaşmış...hissetmelerini emredin. bu parmaklar vücudunuzun en ağırlaşmış kısmı olmalıdır.

Bu sonucu elde ettiğiniz zaman bu işlemin tersine başlayın dikkatinizi parmaklarınızdan ayırın. artık onlara bakmayın, onları düşünmeyin. düşüncelerinizi başka yöne kaydırın. sanki onlar yokmuş gibi davranın. artık hiçbir şeyi düşünmeyin ve gevşeyin. bir kaç dakika sonra bu yöntemin etkililiğini denemek için durduğunuzda sağ elinizin parmaklarını hissetmeyeceksiniz.

Şimdi parmaklarınızı esnek bırakın ve dikkatinizi vücudunuzun başka bir yerinde toplayın örneğin burunda. burnunuzun ucuna bir sinek konduğu zaman bunu hissetmekte çabuk davranırsınız sinek olmaksızın onun bilincine varın.

Ardından bu işlemin tersini yapın vücudununuzun hiçbir yerinin bilincine varmayın. daha önce kulağınızın çınladığı ve herhalde birileri beni anıyor diye düşündüğünüz olmuştur. bu bazen doğru da olabilir.şimdi kulağınızı bilinçli olarak çınlatmaya çalışın.

İstenilen sonucu elde edene kadar tüm gücünüzle kulağınız üzerinde konsantre olun sonra kulağınızı kaşımadan, ona dokunmadan diğer sonucu sağlamaya çalışın vücudunuzun bu bölümünün bilincine varmamayı.

Şimdi rahat bir şekilde oturun tercihen yerde, bağdaş kurarak ve doğrudan doğruya görüş çizginizde bulunan bir nesneyi saptayın. Ona doğal bir şekilde, gözlerinizi dikmeden bakınki bu da sizi dalgınlaştırmaktan başka bir iş yapmaz.

Ardından gözlerinizi kapatın ve nesneyi zihninizde canlandırmaya çalışın. Nesne zihninizde silikleşiyorsa gözlerinizi açın, belleğinizi tazeleyin ve yeniden deneyin. Bu eksersizlerin amacı, neyle olursa olsun örneğin resimlerden,seslerden, anılardan dikkatinizin dağılmasına izin vermeden bir şey üzerinde konsantre olmanıza yardımcı olmaktır.

Bu, pratikle giderek daha da kolaylaşır. Her türlü gürültüyü ya da istenmeyen dikkat dağıtıcı şeyi saf dışı etmekte ve bunlardan tümüyle habersiz olmaktan gecikmeyeceksiniz. Basitleştirme ihtiyaçları için bundan sonraki sayfalarda uyguladığınız ve özümlediğiniz yöntemlerden ikincisini derin konsantrasyonu tasarlayacağım.

Gerçekten de Hipno telepatiyi içeren durumlar, bir kez edinildiği zaman birinci yöntemden derin heyecandan daha hızlı, daha yalın ve derin konsantrasyona daha uygun olmaktadır üstelik baş döndürücü gücü nedeniyle uzaktan daha iyi sonuçlar vermektedir şu halde her şeyi denedikten sonra kısa mesafeli deneylerde birinci yöntemi salık veririm
Düşünceleri Vucuda Yöneltmek
Düşünceleri Vucudunuza Nasıl Yöneltirsiniz Vatanseverr




















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın