Hipno Telepatiyle Sessiz Emirler Nasıl İletilir

Hipno Telepatiyle Sessiz Emirler Vermek

Hipno telepatiyle başkalarına benimsetilen telkinler sayesinde kişisel ya da işlere yönelik parlak başarılar elde edilebilir bu yöntemle başkalarına yapılan telkinler her zamanki hipnotizmayla yapılanlardan daha etkilidir, çünkü deneğinizi özel hipno telepatist güçleriniz konusunda ikna etmenize ihtiyaç yoktur.

Her ne kadar tercih ediliyorsa da deneğinize bakma bile gerekli değildir.hatırlayınız, düşünceler suya atılan çakıl taşının yarattığı dalgalar gibi yayılır ve düşünceniz doğrudan doğruya sizin zihninizden onunkine geçtiğine göre, tek bir sözcük söylemeden hipno telepatiyi uygulayabilirsiniz.

Hipno telepati yoluyla telkin gücünden kimse kaçamaz kanun mutlaktır zengin ya da yoksul, büyük ya da küçük, cahil ya da bilgili herkes büyüye maruz kalır. satış alanında, örneğin hipno telepati sayesinde satıcı, satmaya karar verdiği maddeyi alıcıya gerçekten aldırtabilir.

Müşterisinin düşüncesini gerçekten başka bir yöne çekebilir ve ona istediğini yaptırabilir ihtiyacınız olmayan bir şeyi satın almak eminim en az bir kere başınıza gelmiştir ve alışverişi yapmanızı sağlayan bu prensip olmuştur.

1.NOLU HİPNOTİK BÜYÜ BİR MÜŞTERİYİ SATIN ALMAYA NASIL ZORLAYABİLİRSİNİZ

Bir televizyon almak için elektrikli eşyalar satan mağazaya giren bir müşteri örneğini ele alalım. karşısında bir 125 dolar’a bir de 250 dolar’a televizyon görüyor birinci fiyatı geçmek niyetinde değil ama orada,hipno telepati gücünü onun üzerinde deneyen bir satıcı bulunuyor, bakın neler oluyor müşteri en pahalı televizyonu seyrediyor ve kendi kendi ne yazık, aradığım tam da buydu ama o kadar vermeyi düşünmüyordum diyor.

Apareye bakıyor, hayran oluyor ve kararsız kalıyor satıcı müşterinin karşısına geçiyor ve kafasından şu sözleri tekrarlamaya başlıyor tamam yine de alıyorum satıcı, tabir caizse müşterinin postuna girmiş ve onun için karar almıştır.

Düşüncelerinizi bir başkasına iletirken her zaman ben şahıs zamiri kullanmanız gerekir hiçbir zaman siz şunu yapacaksınız dememelisiniz bu zorlama ya da emir olacaktır.kişi onu hissedecek ve de rahatsız olacaktır.

Tam tersine her zaman başka bir insanın postuna bürünün ve bu düşünceyi o yayıyormuş gibi düşününüz her zaman ben deyin hiçbir zaman biz demeyin, kişiye yaptırmak istediğiniz ne olursa olsun ona karşıdan bakın mümkünse ve siz o kişiymişsiniz gibi sessizce söyleyin.

2 NOLU HİPNOTİK BÜYÜ: ARKADAŞLARINIZIN SAYISINI VE SERVETİNİZİN MİKTARINI NASIL ARTIRABİLİRSİNİZ ?

Küçük bir ticarethaneniz varsa ve müşterilerinizin sayısını artırmak istiyorsanız her müşteriye size başka bir müşteri getireceğim diye tekrarlayın ve bu düşünceyi kafanızda canlandırın. az bir zaman sonra müşterileriniz sürekli artacaktır deneyin, doğruluğunu göreceksiniz.
Hipno Telepati
Hipno Telepatiyle Sessiz Emirler Nasıl İletilir





















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın