Bir İnsan Haberi Olmadan Nasıl Hipnotizma Edilir

Bir İnsan Nasıl Hipnotizma Edilir

Sinir aralıklarında karşılaşılan direnç, beyninizi defalarca uyararak hatırı sayılır.derecede aza indirilebilir bu çok sayıdaki uyarıların sonunda sinir aralıkları öyle bir miktar dağılmamış asetilkolin içerir ki bir sonraki mesaj sırasında dirençleri fiili olarak sıfıra iner ve mesaj kolaylıkla geçer bu uyarılar görsel telekültün bir görünümü olan görsel hipnoyla iki farklı şekilde gerçekleşir.

Birinci Yöntem Derin Heyecan 

Düşünce algılamasının bir çok örneği herhangi bir heyecan uyandırıcı etkiye bağlıdır yani ilgili kısımlardan biri, düşünce başka bir insan tarafından tutsak edildiği sırada, bir korku, tahrik ya da heyecan duygusuna yol açmaktadır edebiyat bu tür koşullarla doludur, örneğin birinde bir koca yaşamında üç kez, çok uzak mesafedeki karısının onu yardıma çağırdığını, telepati yoluyla duyduğunu belirtmiştir.

Her seferinde de izlenimi doğru çıkmıştır bu alıcı insanın başka zihnini heyecansal yükünü aldığı olgusuyla açıkça anlatılmaktadır şu halde, isteyerek düşünce yayabilmek için yayınlamadan önce yapay olarak heyecan durumu yaratma yöntemi bulunmaktadır.

1... Çok güzel bir olayı, yapmayı istediğiniz bir şeyi, alışılamadık bir sevinci düşünün zihninizi bütünüyle bu zevkle doldurun.

2...
Daha da neşeli durumları düşünün bu düşünce tüm zihninizi kaplasın ve vücudunuz bu düşünceden aldığı zevk ve memnunluk duygusundan titreyene kadar orada kalsın.

3... Daha sonra, bir kaç saniye zihninizi bırakın sıradan, alı­şılagelmiş bir olayı yapılacak bir ev işinde, ilgi uyandırmayan bir iş üzerinde dursun. 

4... 
Sonra birden olabildiğince hızla zihninizi çok hoş düşüncelere geri götürün ve zihniniz bu zevkle dolana kadar bu düşünceleri bırakmayın.

5...
Bu yoğun, yüce zevk duygusuna ulaştığınız zaman, zihninizde söz konusu insan hakkmdaki oluşmasını istediğiniz özel durumları sözle ya da zihinsel görüntülerle oluşturunuz son aşamada o kişiye doğrudan doğruya ya da en azından onun yönünde doğru bakmanız elverişli olur ama bu kaçınılmaz değildir.

Aynı şekilde, ilişkiyi güçlendirmek için vücudun yanında ona ait olan bir eşyayı tutabilirsiniz ama bunlar yardım araçlarından başka bir şey değildir yukardaki beş aşamayı iyi izlediyseniz düşünceleriniz hızla ve otomotikman öteki insanın zihnine doğru yönelmesi gerekir bir sabah bu yöntemi onaltı kez denedim ve yöntem her seferinde de başarıya ulaştı

İkinci Yöntem Derin Konsantrasyon

Düşüncenizi, diğer insanın zihninde yıldırım hızıyla yansıtan inanılmayacak kadar yalın bir yöntem bunun adı derin konsantrasyon derin konsantrasyonda zihne, kararlı ve yoğun bir şekilde tek bir düşünce üzerinde takılıp kalması benimsetilir.

Bu göründüğü kadar kolay değildir çünkü kendine yönelmiş zihin bir konudan diğerine hızla atlama eğilimindedir kendinizi 30 saniyelik bir süreç boyunca yalnızca bir düşünceyi düşünmeye zorlayın ve neler olduğunu görün işte derin konsantrasyon yetilerini artıracak bir yöntem.
Nasıl Hipnotizma Edilir
Bir İnsan Haberi Olmadan Nasıl Hipnotizma Edilir





















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın